Categories: Смартфони

ZTE Nubia Z18 mini отримає SoC Snapdragon 660, 6 ГБ ОП і цінник від $305

Share

На початку квітня стало відомо, що анонс смартфона Nubia Z18 mini відбудеться 11 квітня . Тепер же, за день до анонсу, стали відомі повні технічні характеристики цієї новинки.

Nubia Z18 mini отримає широкоформатний IPS Full HD + екран на 5,99 дюймів, процесор Snapdragon 660, 6 гігабайт оперативної пам’яті і 64 або 128 гігабайт вбудованої пам’яті. Основна здвоєна камера оснащена функцією розмиття заднього фону та дворазовим оптичним зумом. Є порт USB Type-C. Управляти новинкою буде ОС Android Oreo з рідною оболонкою Nubia UI 5.0. Обсяг батареї – 3200 або 3300 мАг в залежності від версії.

Nubia Z18 mini представлять 11 квітня в Китаї. Апарат вийде в двох версіях начинки. За стандартну конфігурацію на 6 ГБ ОЗП і 64 ГБ вбудованої флеш-пам’яті доведеться віддати 305 доларів США ( близько 7 930 гривень ). Скільки коштує поліпшена модифікація поки невідомо. Доведеться почекати офіційного анонсу. Зараз відомо, що Nubia Z18 mini не продаватиметься на території Росії. Як справи йдуть з Україною та іншими країнами СНД поки теж невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За попередніми даними, чекаємо вже класичний смартфон з новомодним екраном і подвійною камерою. Швидше за все, апарат загубиться в армії таких же клонів. Навряд чи його хтось буде чекати у нас, якщо навіть Nubia Z18 mini і вийде в нашому регіоні. Можливо, що на новинку звернуть увагу фанати виробника, а на інше йому розраховувати поки не доводиться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024