Топ-7 смартфонів, які варто купити у 2023 році

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ця публікація спеціально для тих, хто хоче собі крутий смартфон і сумнівається у виборі. Підібрав для вас найтоповіші апарати від Apple, Samsung, Xiaomi і Huawei. Ці бренди можна воістину вважати лідерами у виробництві смартфонів. За фактом, краще на цій планеті серед мобільних гаджетів бути не може.

Apple iPhone 14 Pro

Новинка 2022 року з дуже крутими технічними характеристиками. Це потужний новітній процесор Apple A16 Bionic і 6 гігабайт оперативної пам’яті. Апарат виконаний з нержавіючої сталі хірургічного класу з дуже міцним керамічним екраном. Камера на 48 мегапікселів, аналогів якої практично немає у світі. Зображення і відео обробляються за технологією штучного інтелекту. Функція екстреного супутникового зв’язку. Можливість зйомки відео в 4K – цей смартфон іноді навіть використовують режисери для зйомок якихось моментів у фільмах. Підтримка 5G і всіх найсучасніших функцій, які можуть тільки бути в смартфоні.

iPhone 14 Pro прекрасний у всьому. Можна вибрати модель з об’ємом пам’яті 128, 256, 512 Гб або 1 Тб. А сучасна iOS 16 (а незабаром і iOS 17) так взагалі вважається найкращою операційною системою у світі. Це вам не Android, який часто “глючить” – в iOS працює все чітко і без збоїв. Особисто я б не вагаючись обрав лише iPhone – багато років користуюся смартфонами від Apple. Пам’ятайте, що iPhone є орієнтиром для інших брендів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy S23 Ultra

Для тих, кому iPhone з якихось причин не подобається, завжди є альтернатива від відомого корейського бренду. Величезний 6.8″ якісний дисплей, блок камер з основним сенсором на 200 мегапікселів, найпередовіші технології обробки зображень. В основі смартфона лежить найпотужніший процесор Qualcomm SM8550-AC Snapdragon 8 Gen на 8 ядер, а на вибір дається 8 або 12 гігабайт оперативної пам’яті.

З особливостей – Samsung Galaxy S23 Ultra підтримує розумний стилус S-pen. З його допомогою можна грати, малювати і працювати зручніше, ніж класичними тапами по екрану. Модель також має слот на 2 СІМ-картки та підтримку віртуальної eSIM. Користувачі відзначають дуже високу якість фото та відео зняте на смартфон. На вибір дається 512 ГБ, 256 ГБ або 1 ТБ постійної пам’яті. Слота для карти пам’яті на цьому смартфоні немає.

Пристрій підтримує найостаннішу версію Android. Потужні характеристики дають змогу використовувати цей апарат без будь-яких труднощів, лагів або помилок. Багатозадачність Galaxy S23 Ultra на висоті!

Samsung Galaxy Z Fold4

Пам’ятаєте телефони-розкладачки, які були так популярні в “нульові”? Якийсь час про такий формат нічого не було відомо, але тут з’явився Galaxy Z Fold, який легким рухом руки перетворюється зі смартфона на планшет.

Хто б, що не говорив про смартфон з розкладним екраном, що кількість “розкриттів” обмежена і екран може деформуватися, але у цієї моделі дуже хороші відгуки на Маркеті. Не будемо тут розписувати технічні характеристики пристрою – вони топові, та й моделей таких на ринку з розкладним дисплеєм не так вже й багато.

Xiaomi 12S Ultra

З американцями і корейцями розібралися, подивимося на дуже якісних китайців, які за своїми параметрами практично не поступаються лідерам ринку, а в чомусь навіть перевершують. У цій моделі величезний 6.73″ дисплей і доволі незвична задня частина, через яку цей смартфон можна сміливо назвати “камерофоном”. На тильній частині насправді 3 камери, основна на 50 мегапікселів. В основі процесор Qualcomm Snapdragon 8 plus, дуже потужний кристал, який тягне всі сучасні ігри та додатки. На вибір дається 8 або 12 гігабайт оперативної пам’яті. Також є версія на 256 і 512 гігабайт постійної пам’яті.

Цей смартфон коштує на порядок дешевше, ніж вищеописані. Користувачі відзначають дуже якісні фото і відео, а також швидкодію смартфона. У цьому плані Xiaomi красені – змогли зробити топовий апарат, який мало чим поступається конкурентам, а коштує дешевше. Апарат працює на Android 13 з фірмовою прошивкою від Xiaomi, яку полюбили користувачі.

Xiaomi 13 Pro

Ще один флагман від Xiaomi зі звичнішим класичним дизайном. Той самий процесор Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, 12 або 8 гігабайт оперативної пам’яті. Накопичувач на вибір – 128, 256, 512 гігабайт. Основна камера на 50 Мп, фронтальна на 32 – селфі виходять карколомними за якістю. Багато користувачів у відгуках пишуть про те, що перейшли на Xiaomi з iPhone! Не думав, що таке буває взагалі!

Пристрій “літає” – все спритно і швидко. Жодних зависань і зволікань. Хороша камера, чудові фото і відео навіть при низькому освітленні.

HUAWEI P60 Pro

Куди ж без новинок від відомого китайського бренду HUAWEI, який створив власну операційну систему Harmony OS, що в чомусь навіть краща за iOS та Android і сумісна з останнім. Ця модель базується на все тому ж процесорі Snapdragon 8+ Gen 1, має 8 і 12 (опціонально) оперативної пам’яті. Накопичувач – на вибір 256 або 512 гігабайт. Апарат дуже якісний, усі параметри на висоті, зображення і відео – можна сказати, одні з найкращих. Основна камера на 48 Мп.

Перевага смартфона від HUAWEI в тому, що немає обмеження на додатки у зв’язку з санкціями. З офіційного магазину AppGallery можна завантажити всі додатки, які недоступні власникам Android і iPhone. До слова, власна ОС дуже хороша – існує навіть фан-клуб смартфонів HUAWEI, багатьом подобаються інноваційні розробки китайського бренду.

HUAWEI Mate X3

Найдорожчий “камерофон” з усіх вищеописаних. Здивовані? Я теж! Але там є за що викласти таку суму. Це розкладний смартфон, який розкривається і перетворюється на планшет. Такий гаджет незамінний діловій людині. Користувачі відзначають високу якість збірки і зручність в експлуатації. Потужний процесор, 12 гігабайт оперативної пам’яті, накопичувач на 512 гігабайт. Основна камера на 50 мегапікселів.

Ну, а що про нього говорити? Потрібно не говорити, а користуватися. Відмінний симбіоз смартфона і планшета.

P.S. Варто розуміти, що це топові апарати, найкращі, можна сказати, на поточний час. Всі підтримують сучасні стандарти Wi-Fi, Bluetooth, GPS і NFC. Володіють самими топовими технічними характеристиками і високою автономністю. Приємних покупок!

 

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.