У 2019 Apple може випустити iPhone з потрійною камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними тайваньського видання Economic Daily News, наступного року Apple випустить iPhone з потрійною основною камерою, як у флагманських  Huawei P20 і P20 Pro . Передбачається, що роздільна здатність всіх трьох модулів складе 12 мегапікселів.

У доповіді EDN стверджується, що потрійна камера iPhone отримає можливість створення знімків з 5-кратним збільшенням, але чи буде воно оптичним, цифровим або гібридним – невідомо. Минулорічний iPhone 8 має 5-кратний цифровий зум, а iPhone 8 Plus і iPhone X – 2-кратний оптичний і 10-кратний цифровий.

Якщо чутки виявляться правдою, то потрійна камера нового iPhone буде значно відрізнятися від аналогічного рішення в Huawei P20 і P20 Pro. Ці смартфони оснащені 40-мегапіксельним основним сенсором, 20-мегапіксельним монохромним і 8-мегапіксельним тельовіком з 3-кратним оптичним зумом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Швидше за все, в цього року Apple лише трохи поліпшить камери оновлених iPhone і, ймовірно, додасть можливість 3-кратного оптичного збільшення. Кардинальні оновлення фотоможливостей варто чекати тільки в третьому поколінні безрамкових iPhone.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.