Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 7 на живих фото: сканер відбитків в екрані, подвійна камера і скляний корпус

Share

Сьогодні нарешті сталося те, чого так давно чекали багато користувачів. Інсайдери виклали в мережу справжні живі фото смартфона Xiaomi Mi 7, які пролили світло на дуже важливі особливості майбутньої новинки. Знімки дозволили дізнатися, що на тильній частині телефону немає сканера відбитків пальців, а це може означати лише те, що він вбудований прямо в дисплей мобільного пристроїв. Це, в свою чергу, доводить використання OLED-матриці, тому як ні з яким іншим дактилоскопічний модуль від Synaptics не може працювати.

Задня кришка смартфона Xiaomi Mi 7 виконана зі скла, а виглядає вона дуже мінімалістично. В її верхньому лівому кутку знаходиться подвійна камера з вертикальним розташуванням, причому вона виглядає досить компактно. Лицьова частина майбутньої новинки виглядає досить незвично, тому що на ній можна розглянути виріз в екрані, який до цього ніколи не можна було зустріти в телефонах Xiaomi.

Прямо під екраном знаходиться відступ значного розміру, який псує всю картину, тому як він просто пустує, а значить – не несе в собі нічого корисного. Джерело, що опублікував знімки, запевняє, що майбутня новинка оснащена 6,01-дюймовим екраном з роздільною здатністю 2160 на 1080 пікселів (Full HD +) і співвідношенням сторін 18: 9, а також 8-ядерним процесором Qualcomm Snapdragon 845 з тактовою частотою 2,8 ГГц , графічним прискорювачем Adreno 630 і модемом X20 LTE зі швидкістю до 1,2 Гбіт / с.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомо, що Xiaomi Mi 7 гарантовано отримає модуль NFC для оплати покупок через платіжну систему Google Pay і виконання багатьох інших завдань. Не обійдеться і без підтримки технології бездротової зарядки за стандартом Qi, яку вже зараз можна зустріти в телефоні Mi MIX 2S. Придбати новий китайський флагман, за чутками, покупці зможуть в двох модифікаціях, базова з яких отримає 6/64 ГБ пам’яті, а просунута – 8/128 ГБ. Про їх ціною, на жаль, зараз нічого невідомо.

Офіційна презентація Xiaomi Mi 7 очікується в травні-червні 2018 року, а прямо «з коробки» на телефон буде встановлена прошивка MIUI 9.5 на базі Android 8.1 Oreo з підтримкою швидких оновлень Project Treble .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Названо терміни запуску Xiaomi Pad 7

    У мережі з'явилися нові дані про флагманську лінійку планшетів Xiaomi Pad 7. Про терміни випуску…

    03.05.2024

    Huawei Pura 70, Pura 70 Pro та Pura 70 Ultra виходять у Європі: названо ціни

    Компанія Huawei презентувала свої смартфони серії Pura 70 на міжнародних ринках. У серію входять Pura…

    03.05.2024

    Тім Кук анонсував власний штучний інтелект Apple, який затьмарить решту нейромереж

    Під час сьогоднішнього звіту про доходи та збитки за другий фінансовий квартал 2024 року генеральний…

    03.05.2024

    Фахівці назвали причину частих поломок смартфонів: ніколи так не робіть

    Коли говорять про безепеку гаджетів, часто рекомендують правильно заряджати батарею, тримати подалі від води та…

    03.05.2024

    Apple відзвітувала за 2 квартал 2024 року, а Тім Кук розповів про роботу над ШІ

    Сьогодні вночі компанія Apple оголосила фінансові результати за другий фінансовий квартал 2024 року, який відповідає першому цьогорічному…

    03.05.2024

    7 налаштувань конфіденційності Telegram, які варто увімкнути негайно

    Поки невідомо, як довго ми ще можемо користуватися месенджером Telegram, у зв’язку з останніми подіями,…

    03.05.2024