На 400-700%: продажі смартфонів Honor б’ють рекорди

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У той час як світовий ринок смартфонів продовжує скорочуватися, китайська компанія Honor демонструє вражаюче зростання на кількох ключових ринках, включно з Європою, Близьким Сходом, Африкою та Латинською Америкою, про що свідчить новий звіт дослідницької компанії Counterpoint Research.

Реклама

За даними аналітиків Counterpoint Research, внаслідок агресивної експансії Honor в Європі поставки смартфонів бренду в регіоні зросли на 400% у річному обчисленні. Це рекордний результат, якого не міг досягти жоден інший виробник, представлений у регіоні.

Зазначається, що основними драйверами зростання продажів Honor стали смартфони серій Honor 50 і Honor 70. В Італії та Східній Європі також користується попитом бюджетна серія Honor X, а в країнах Західної Європи – флагманська лінійка Honor Magic.

Honor також продемонструвала безпрецедентне зростання на Близькому Сході та в Африці, де поставки її смартфонів за рік зросли на 500%. Зараз Honor входить у ТОП-5 провідних виробників смартфонів в ОАЕ, Саудівській Аравії та Іраку.

Але найбільш вражаюче зростання колишній суббренд Huawei продемонстрував у Латинській Америці. У цьому регіоні продажі смартфонів під маркою Honor зросли на 700% якщо порівнювати з торішніми значеннями. Китайська компанія продемонструвала зростання на всіх ключових ринках регіону, зокрема увійшла до п’ятірки найбільших у Колумбії та Перу.

Аналітики Counterpoint Research вважають, що Honor продовжить нарощувати свою присутність на ключових ринках. Щоправда, найімовірніше, показники зростання будуть нижчими за нинішні рекордні значення.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ