ASUS оголосила дату виходу Zenfone 10 і назвала головні фішки смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ASUS не випускає багато смартфонів, але все ж не відмовляється від їхнього виробництва. Дивлячись на дії тайванців, можна дійти висновку, що створювати пристрої для геймерів їм вигідніше, адже компанія випускає кілька флагманів ROG щороку, тоді як лінійка Zenfone поповнюється лише одним пристроєм. У 2023 році компанія представить Zenfone 10, і ми вже знаємо, коли саме це станеться.

На сайті ASUS з’явилося оголошення про швидку прем’єру Zenfone 10 – захід заплановано на 29 червня 2023 року. Водночас виробник опублікував зображення, яке демонструє прийдешній смартфон і підтвердив частину його характеристик.

По-перше, ASUS пообіцяла, що Zenfone 10 буде “компактним” і “добре вміщатиметься в руці”, оскільки він отримає 5.9-дюймовий дисплей. Крім того, флагман запропонує високу продуктивність завдяки використанню топового процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Також фанатів має потішити камера з 6-осьовою карданною стабілізацією зображення і підтримка бездротової зарядки, якої не було в ZenFone 9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За неофіційною інформацією, екран у Zenfone 10 матиме матрицю AMOLED з частотою оновлення 120 Гц. Смартфон також запропонує 16 ГБ оперативної і від 256 до 512 ГБ вбудованої пам’яті, хоча не можна виключати, що тайванці підготують і інші конфігурації.

Інсайдери кажуть, що основна камера ASUS Zenfone 10 отримає роздільну здатність 200 МП, а ємність акумулятора становитиме 5000 мАг з підтримкою дротового заряджання потужністю 67 Вт (на додаток до вже підтвердженої індукції). Незважаючи на те, що компанія вже анонсувала яскраві забарвлення смартфона, візуально він не повинен сильно відрізнятися порівняно з Zenfone 9.

Скільки коштуватиме ASUS Zenfone 10?

Минулого місяця на сайті виробника був оголошений конкурс і з’ясувалося, що вартість Zenfone 10 складе ~749 доларів. Нагадаємо, ціна Zenfone 9 стартувала з 699 доларів у США, а в Європі – з 799 євро за версію 8/128 ГБ. Тож слід очікувати, що ASUS Zenfone 10 буде трохи дорожчим за свого попередника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.