В iOS 17 приємно оновили “Погоду”. З’явилася функція, яку скопіюють усі

Компанія Apple оновила додаток “Погода” в iOS 17 і додала туди кілька корисних можливостей. Про це пише MacRumors.

Згідно з джерелом, “Погода” отримала як функціональні, так і зовнішні зміни. Найголовнішим нововведенням стала можливість переглядати вчорашню погоду – дуже рідкісні сервіси дають це зробити. Погоду за минулий день можна побачити в 10-денному прогнозі; зараз, в iOS 16 і більш ранніх версіях, доступний лише прогноз на майбутнє і поточний стан. Найімовірніше, найближчим часом сторонні розробники скопіюють цю фічу.

Крім цього, в 10-денних прогнозах тепер з’явилося “щоденне зведення” і відображення ймовірності дощу щодня.

Що стосується зовнішнього вигляду, то тепер на головній сторінці застосунку з’явився напис “Моє місцезнаходження” великим шрифтом із прогнозом у поточній локації. В iOS 16 на ньому відображається назва населеного пункту, в якому ви фізично перебуваєте.

Ще розробники перетасували деякі погодні блоки, і тепер на першому плані розміщені погодинні прогнози та ймовірність дощу. Новий модуль “Середні значення” відображає відмінність поточної температури від історичного значення. Ще один модуль показує поточний стан місяця і місячний календар. Додаткова інформація з’явилася і про вітер – блок став більшим і місткішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.