Оголошено дату виходу Android 14 (One UI 6.0) для пристроїв Samsung

Apple - бренд, відомий своїми швидкими та якісними пристроями. Але який з її планшетів варто обрати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше цього року Google представила Android 14, і нова ОС пропонує кілька цікавих нових функцій. На даний момент компанія випустила три бета-версії ОС, і очікується, що стабільна версія Android 14 буде випущена в серпні 2023 року. Такі бренди, як Nothing, OnePlus, Oppo і Vivo, вже випустили Android 14 у формі бета-версії для розробників.

Однак Samsung ще не випустила Android 14 (One UI 6.0) на свої пристрої. Якщо вірити новинам, бета-версія Android 14 з’явиться на телефонах Samsung наступного місяця.

За словами інсайдера Дохьюна Кіма, Samsung випустить бета-версію Android 14 (One UI 6.0) для своїх смартфонів у середині липня. Це означає, що вона з’явиться прямо перед випуском стабільної версії Android 14 від Google. Раніше технічний гігант також запускав бета-програми для нової версії Android за пару днів до остаточного випуску ОС. Так що ця інформація здається правдоподібною. Однак тут є ще дещо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як повідомляється, бета-версія One UI 6.0 на базі Android 14 спочатку з’явиться на серії Galaxy S23, а потім пошириться на інші пристрої. Інсайдер також стверджує, що стабільна версія One UI 6.0 на базі Android 14 з’явиться в жовтні 2023 року. Спочатку вона з’явиться на флагманських смартфонах (Galaxy S23, Galaxy Z Fold 4 і Galaxy Z Flip 4), а потім стане доступною для більш доступних пристрої від компанії.

Хоча Samsung не поспішає випускати бета-версію Android для своїх смартфонів/планшетів, прошивка, як правило, у компанії виходить набагато стабільнішою порівняно з прошивками, пропонованими іншими брендами для своїх пристроїв. Крім того, вона поставляється з новою версією One UI, яка пропонує безліч нових функцій порівняно з попереднім скіном, тому очікування того варте.

Ми сподіваємося, що Samsung запропонує Android 14 для пропозицій середнього та бюджетного рівня так само швидко, як було у випадку з Android 13 (One UI 5.0).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.