У США раптово стали популярними смартфони Google Pixel

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За повідомленнями аналітичного агентства Canalys, після запуску лінійки Pixel 7 компанія Google продала цих смартфонів на 20% більше порівняно з минулим роком. За результатами першого кварталу 2023 року Google зайняла 4% американського ринку і посіла 4 місце.

Аналітики вважають такий результат кращим навіть порівняно з п’ятіркою вендорів-лідерів. Перше місце у Apple з часткою ринку 59%; рік до року поставки продукції зросли на 2%. На другому місці Samsung: ринкова частка цієї компанії становить 23%, але за рік продажі знизилися на 25%. Третє місце віддали Motorola, продажі чиєї електроніки скоротилися на 40%, але компанія все ще займає 7% ринку. П’яте місце у TCL з часткою ринку 3%, рік до року поставки впали на 13%.

“Google наблизилася до трійки лідерів після запуску серії Pixel 7. Маючи лише три пристрої в асортименті, Google зайняла 4% ринку з 20-відсотковим зростанням у річному обчисленні, що є найкращим результатом серед п’ятірки провідних постачальників”, – оцінив результат Google аналітик Canalys Рунар Бьорховде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.