Samsung Galaxy F54 офіційно представлений. Ціна і характеристики нового монстра автономності

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung несподівано представила новий смартфон Galaxy F54. Зазвичай корейці хваляться дизайном і камерами своїх пристроїв, але в цій моделі акцент зроблено на автономності. Виробник підкреслює наявність у пристрої батареї підвищеної ємності 6000 мАг і підтримки швидкого заряджання 25 Вт – така сама потужність зарядки у флагманів S23, але як і у випадку з останніми, адаптер живлення до новинки доведеться купувати окремо.

Galaxy F54 оснащений великим AMOLED-екраном діагоналлю 6.7 дюйма, з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 120 Гц. В основі апаратної платформи лежить SoC Exynos 1380, об’єм пам’яті – 8 ГБ ОЗП і 256 ГБ ПЗП. Працює апарат під управлінням Android 13 з інтерфейсом One UI 5.1, причому Samsung гарантує чотири роки оновлень Android і цілих п’ять років оновлень безпеки.

Основна камера представлена датчиками з роздільною здатністю 108, 8 і 2 Мп. В основному модулі є оптична стабілізація зображення. Фронтальна камера – з 32-мегапіксельним сенсором і підтримкою запису відео 4К 30 к/с. Смартфон також отримав бічний сканер відбитків пальців, адаптери Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, чип NFC і вологозахист відповідно до стандарту IP67.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy F54 дебютував в Індії за рекомендованою ціною 340$. Найімовірніше, модель продаватиметься тільки на цьому ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.