Який бюджетний смартфон realme купити влітку 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Realme за останні кілька років встигла випустити купу недорогих смартфонів з адекватним залізом. Але який з них вибрати? Зрозуміло, “десятку” – в ній чудово поєднуються стильний дизайн, збалансовані спеки і максимально доступний прайс. Ми виявили хіт за мінімальною ціною це Realme 10 – розповідаємо докладніше і ділимося посиланням.

Ось чотири причини брати цю модель:

  • Чудовий екран – смарт обладнаний 90-герцовим AMOLED-екраном на 6.4 дюйма з роздільною здатністю Full HD+ і яскравістю 100 ніт. Тобто на такому максимально комфортно буде гортати соцмережі, дивитися фільми та грати, а яскравості дисплея достатньо для використання навіть у сонячну погоду.
  • Крута продуктивність – пристрій працює на спритному чипі MediaTek Helio G99, потужності якого більш ніж достатньо як для плавної роботи системи, так і для стабільного геймінгу на середніх налаштуваннях графіки.
  • Адекватні камери – вендор не став встановлювати в гаджет нікчемний ультраширик і обмежився двома модулями на 50+2 мегапікселів в основній камері і придатною 16-мегапіксельною селфі-камерою. Для відеодзвінків і зйомок при хорошому освітленні фотоможливостей пристрою більш ніж достатньо.
  • Солідна автономність – у девайс встановлений акумулятор на 5000 мАг з підтримкою швидкої зарядки на 33 Вт, що дає змогу зарядити його наполовину за 28 хвилин. З інших ніштяків – NFC-модуль і окремий слот microSD.

Які є альтернативи? Головний конкурент “десятки” – Xiaomi Redmi Note 12 4G. У нього плавніший екран, є ультраширококутний об’єктив і вологозахист, проте помітно гірша продуктивність і відверто слабка фронталка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.