Топ-7 найкращих камерофонів до 200 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ми вибрали недорогі пристрої на Android, камера в яких знімає, як у багатьох преміальних гаджетів. Виробники реально заморочилися, щоб фотографії та відео на їхніх девайсах мали приголомшливий вигляд.

Недорого і круто.

Realme 10

Хіт від Realme отримав подвійну камеру з основним сенсором роздільною здатністю 50 мегапікселів. Об’єктив дуже спритно захоплює об’єкти, є хороша різкість по всьому кадру, окремо можна похвалити якісну передачу кольору. На одній батареї – навіть якщо знімати цілий день – апарат протримається до самої ночі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A23

Основна камера цього телефону отримала роздільну здатність 50 мегапікселів, вона здорово і якісно знімає при хорошому освітленні. Ширококутний об’єктив має роздільну здатність всього 5 мегапікселів, але цього цілком вистачає, щоб створювати непогані фотографії.

Honor X8 4G

У цей китайський апарат запхали цілих чотири об’єктиви – роздільною здатністю 64, 5, 2 і 2 мегапікселів. Інтерес представляє тільки основний сенсор на 64 мегапікселів, який дає змогу лупити дуже якісні для цього прайсу зображення. Телефон записує непогані відео, але їхня роздільна здатність обмежена Full HD.

Infinix Note 12 2023

Якщо перед нами телефон маловідомого в нашій країні (поки що) бренду, то найчастіше можна бути впевненим, що девайс відпрацьовуватиме кожну вкладену копійку. Так і є – новий Infinix дуже хвалять за якість фотографій. Але не ведіться на монструозний круглий блок, у якому розмістили кілька камер. На увагу заслуговує лише основний об’єктив на 50 мегапікселів, інші сенсори виконують допоміжну функцію.

Xiaomi Poco M5s

Цей пристрій від дочірньої компанії Xiaomi отримав набір з чотирьох об’єктивів роздільною здатністю 64, 8, 2 і 2 мегапікселів. На відміну від багатьох своїх конкурентів у цій добірці, телефон вміє знімати 4К-відео – які, до речі, цілком комфортно дивитися на 6,43-дюймовому AMOLED-дисплеї зі стереодинаміками.

Xiaomi Redmi Note 11

Ще один монстр Xiaomi з квадрокамерою роздільною здатністю 50, 8, 2 і 2 мегапікселів. У комплекті дуже хороший набір з яскравого 6,43-дюймового AMOLED-дисплея і довгограючої батареї на 5000 мАг.

Tecno Camon 19 Pro

Судячи з відгуків з Маркета, перед вами – перлина нашого огляду. У телефона потужна пара з об’єктивів 64+50 мегапікселів і допоміжний 2-мегапіксельний сенсор. Ще в Tecno не пошкодували і встромили в пристрій дворазовий оптичний зум. Додамо до цього великий 6,8-дюймовий AMOLED-дисплей і солідний запас пам’яті 8/128 Гбайт.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.