В Antutu розповіли, з яким Android-смартфоном можна заощадити без страждань

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Розробники Antutu опублікували рейтинг найпопулярніших Android-смартфонів за співвідношенням “ціна-потужність”.

Antutu – це популярний бенчмарк, який вимірює продуктивність різних гаджетів. Його розробники традиційно виявляють найкращі моделі Android-смартфонів за співвідношенням ціни та продуктивності. У будь-якому з рейтингів переможець буде оптимальним вибором, “золотою серединою”.

Що стосується бюджетного сегмента, то на поточний момент 2023 року найкращим вибором за версією Antutu буде OnePlus Ace. Саме з цим смартфоном покупець зможе найбільше заощадити, не обмежуючи себе в потужності “заліза”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На другому місці з незначним відривом розташувався iQOO Neo 7 SE, а трохи далі від нього – realme GT Neo5 SE. Далі йдуть чотири моделі Redmi (Note 12 Turbo, K60E, Note 11T Pro+ і K50).

Що стосується рейтингу “до 3500 гривень”, то тут переможцем став Redmi R60, а в категорії “до 4500 гривень” кращим назвали Meizu 20, на другому і третьому місцях розташувалися iQOO Neo 8 Pro і iQOO 11.

Дослідники не обійшли увагою флагмани і субфлагмани. У рейтингу “до 6000 тисяч гривень” (до 5 000 юанів) переможцем став Meizu 20 Pro, а в категорії без стелі ціни на перше місце вийшов Nubia Red Magic Pro+.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.