Xiaomi Mix Flip – з’явився загадковий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нещодавно стало відомо, що китайський технологічний гігант Xiaomi працює над новим смартфоном. Він викликає великий ажіотаж у світі мобільних телефонів. За словами надійного інсайдера Digital Chat Station, у цього таємничого пристрою немає попередника в лінійці топових моделей компанії.

Незважаючи на те, що номер моделі нового телефону – “N7”, який не розкриває подробиць про пристрій, це новинка в лінійці Xiaomi, яка зазвичай складається з трьох моделей – N1, N2 і N3. Відоме джерело припустило, що новий пристрій може отримати назву “Xiaomi Mix Flip”. І можливо, він відповідатиме рівню Motorola Razr і Galaxy Z Flip.

Xiaomi завжди робила ставку на Mix Fold, і компанія відносно “відстає” в сегменті телефонів-розкладачок. У цьому напрямку вже є розробки від Samsung, Motorola, OPPO і vivo. Однак, як зазвичай, Xiaomi ніяк не коментує ці маркетингові чутки. І варто розглядати їх як чергову спекуляцію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інші новини: ходили чутки, що компанія може перенести дату виходу Xiaomi 14 Ultra, щоб конкурувати з Galaxy S24 Ultra. Це значний крок з боку Xiaomi для захоплення частки ринку Samsung. Наразі це провідний бренд смартфонів у світі.

У зв’язку з цими подіями залишається тільки спостерігати, як Xiaomi діятиме на висококонкурентному ринку смартфонів. І чи зможе новий телефон бренду виділитися серед безлічі вже наявних пристроїв. Наразі немає жодних офіційних новин від Xiaomi щодо дати виходу або технічних характеристик N7 чи Xiaomi 14 Ultra. Однак ринок з нетерпінням чекає, коли Xiaomi зробить анонс і струсоне світ смартфонів.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.