Названо основну причину, через яку люди переходять з Android на iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Практично кожен з нас хоч раз стикався з рішенням змінити смартфон. Нині за гаманці користувачів на ринку борються дві системи: Android та iOS. Що переконує власників Android відмовитися від “зеленого робота” і перейти на бік Apple?

Перше, що спадає на думку серед переваг iPhone: вища якість фотографій, що публікуються в соціальних мережах, краща інтеграція ОС з телефоном (оскільки обидва елементи належать одному виробнику) і велика екосистема, яка гарантує зручну синхронізацію між пристроями.

Виявляється, жителі США керуються зовсім іншим. Принаймні, так показало дослідження Consumer Intelligence Research Partners (CIRP), під час якого учасники визначили, що спонукало їх перейти з Android на iOS. Пул відповідей мав такий вигляд:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • додаткові можливості нового пристрою.
  • зручніше спілкування з близькими, наприклад, через iMessage і FaceTime.
  • вартість гаджета.
  • проблеми та баги з попереднім смартфоном (Android).

Як не дивно, тут не було ні безпеки, ні довгострокової підтримки, яку часто називають конкурентною перевагою Apple. На діаграмі нижче показано, чим керуються американці при відмові від Android.

Як ми бачимо, проблеми з попереднім Android-смартфоном превалюють. Недоліком такого дослідження є той факт, що багато хто порівнює Android-смартфони середнього класу з топовими пристроями, якими є iPhone.

Не дивно, що в смартфоні, наприклад, за 200$ після тривалого періоду використання виникають проблеми з плавністю роботи. У результаті люди, збентежені пристроями із зеленим роботом, не бажаючи ризикувати повторенням подібної ситуації, вирішують придбати iPhone, що працює на флагманському чипі та зберігає швидкодію максимально довго. У певному сенсі це має сенс, оскільки попередній смартфон не виправдав їхніх очікувань.

Варто зазначити, що вибір між Android і iPhone є особистим рішенням, яке залежить від уподобань і потреб користувача. Обидві системи мають свої унікальні особливості та пропонують різні можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.