Характеристики Nothing Phone (2) підтверджені офіційно

До недавнього часу відомості про смартфон Nothing Phone (2) публікували тільки інсайдери – але тепер до інформаційних перегонів долучилася і компанія-виробник. У своєму офіційному блозі в Twitter бренд розкрив деякі технічні подробиці про майбутню новинку, а також підтвердив термін її програмної підтримки.

В одному з постів Nothing зазначає, що ємність акумулятора смартфона буде збільшена на 200 мАг відносно попередника, а діагональ екрана зросте на 0,15 дюйма. Таким чином, Nothing Phone (2) отримає 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей і АКБ ємністю 4700 мАг. Потужність підтримуваного блоку живлення невідома – за чутками, цей показник складе 33 Вт.

Крім того, компанія зазначила, що Nothing Phone (2) отримає стандартний трирічний план оновлень операційної системи, а патчі безпеки пристрій отримуватиме протягом 4 років від дати випуску, як і перша модель фірмової серії.

Сертифікат SGS, про який також згадала Nothing, підтверджує, що вуглецевий слід Nothing Phone (2) становить 53,45 кг – на 5 кг менше порівняно з попередником. Під час виробництва смартфона використовуватимуть раму з переробленого алюмінію, перероблену мідну фольгу, 90% переробленої сталі для 28 штампованих деталей, а також 90% пластикових деталей з екологічно чистих матеріалів і упаковку без пластику в складі.

Дата прем’єри смартфона ще не оголошена, але очікується, що він буде представлений у липні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.