Nokia випустила 2660 Flip. Це стильна розкладачка кнопкова розкладачка для молоді

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фінська компанія HMD Global анонсувала оновлену кнопкову розкладачку Nokia 2660. Цей телефон орієнтований на молодь, за словами бренду мілленіали дедалі частіше шукають цифровий детокс – хочуть відпочити від мережі та налагодити тісніші контакти в реальному світі. Класичні мобільні телефони допомагають вирватися з віртуального всесвіту, а смартфони навпаки, затягують у нього.

Nokia 2660 Flip оснащений 2.8-дюймовим QVGA-дисплеєм усередині і 1.77-дюймовим QVGA-дисплеєм зовні. За швидкодію відповідає чип Unisoc T107 з підтримкою LTE-мереж. Телефон має 48 мегабайт оперативної та 128 мегабайт вбудованої пам’яті, а завдяки слоту під карти MicroSD можна отримати додаткові 32 ГБ для зберігання музики, фото та іншого контенту.

На задній панелі Nokia 2660 Flip розташована одна камера, роздільна здатність якої відповідає рівню VGA. Поруч із камерою є світлодіодний спалах. Автономність забезпечить батарея ємністю 1450 мАг, яка заряджається через роз’єм Micro-USB. Телефон також має слот для двох SIM-карт, роз’єм для навушників, Bluetooth 4.2, підтримку VoLTE, вбудований MP3-плеєр і FM-радіо. Операційна система – Series S30+, тому на доступ до Google-сервісів і сторонніх додатків як у KaiOS можна не розраховувати.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Nokia 2660 буде продаватися в яскравих кольорах Pop Pink і Lush Green за рекомендованою ціною 89 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.