Схоже, Samsung Galaxy S23 FE розчарує фанатів компанії

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’являється все більше інформації щодо народного флагмана від південнокорейського бренду, який може вийти до кінця 2023 року.

Користувачі Twitter під ніком Tech_Reve поділився новими подробицями про Galaxy S23 FE. За його словами, Samsung планує оснастити новинку власним процесором Exynos 2200, а не Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy або Snapdragon 8+ Gen 1.

Такий вибір, ймовірно, пов’язаний зі стратегією Samsung зі скорочення витрат і збереження прибутковості. Проте це рішення може негативно позначитися на продажах Galaxy S23 FE.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім цього, стало відомо, що Galaxy S23 FE отримає 6 ГБ або 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і накопичувач стандарту UFS 3.1 ємністю 128 ГБ або 256 ГБ. Також новинка буде оснащена селфі-камерою на 12 Мп, основним сенсором на 50 Мп, телеоб’єктивом на 8 Мп з 3-кратним оптичним зумом і надшириком на 12 Мп.

Недавні звіти з бази даних тестових збірок показали, що Samsung активно тестує прошивку для європейської версії Galaxy S23 FE з номером моделі SM-S711B. Цей етап тестування передбачає, що до запуску пристрою може пройти ще кілька місяців.

Цілком імовірно, що Samsung представить Galaxy S23 FE восени, оскільки влітку відбудеться анонс дорожчих пристроїв зі складними екранами – Galaxy Z Flip 5 і Galaxy Z Fold 5.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.