Експерти склали рейтинг найкращих виробників смартфонів 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Відомий ІТ-портал SlashGear представив свій оновлений рейтинг брендів смартфонів, визначивши лідера серед них. Високою оцінкою була відзначена компанія Samsung, яка зайняла перше місце.

Журналісти SlashGear відзначили, що смартфони від південнокорейського виробника вирізняються високотехнологічними функціями, інноваційним дизайном та передовими технологіями.

Apple iPhones 2021, Iphone 13, 13Pro, 13 Pro Max, 13 Mini, Redakteur Christian Just

Друге місце в рейтингу зайняла Apple, яка завдяки своєму продукту iPhone вже давно завоювала довіру споживачів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На третю сходинку піднялася компанія Google. Вона отримала високі оцінки за якісні камери своїх смартфонів та тривалу підтримку оновлень операційної системи Android.

У решті рейтингу слідом йдуть китайські бренди OnePlus і Motorola, які відзначаються високоякісними пристроями з тривалим часом автономної роботи.

До другої п’ятірки включені такі бренди, як Asus, Sony, Xiaomi та Vivo. На 10-те місце в рейтингу виходить Huawei. SlashGear зазначає, що китайська корпорація успішно представляє якісні гаджети під брендами Huawei та Honor, хоча останні роки стикається з труднощами через американські санкції.

Цей рейтинг є орієнтиром для споживачів, які прагнуть обрати найкращий смартфон, враховуючи функціональні можливості та надійність бренду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.