Інсайдер: новий Snapdragon 8cx буде потужнішим за Apple M3

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Qualcomm ще не анонсувала процесор Snapdragon 8cx Gen 4 для ноутбуків, але в мережі вже з’явилися результати тестування його продуктивності. Якщо ці дані вірні, чип може виявитися навіть потужнішим за майбутню новинку Apple – нехай і не у всіх сценаріях роботи.

Неофіційні дані про продуктивність Snapdragon 8cx Gen 4 опублікував у Twitter галузевий інсайдер під ніком Revegnus. Він стверджує, що чип набрав 14 500 балів у багатоядерній дисципліні Geekbench 5. Зі свого боку, базовий Apple M3, за даними джерела, “вибив” у тому самому бенчмарку 11 000 балів (приблизно на 33% менше, ніж конкурент), хоча і випередив суперника в однопотоковому сценарії.

Відповідно до джерела, тактова частота протестованого Snapdragon 8cx Gen 4 становила 3,40 ГГц для продуктивних ядер, і 2,50 ГГц для енергоефективних. З чуток, компанія злегка розігнала фірмовий чип – ранні публікації повідомляли про частоти 3,0 і 2,3 ГГц відповідно. Дату презентації та список пристроїв, які першими отримають новий процесор Qualcomm, виробник поки не оголосив.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.