Доступний флагман Samsung отримає процесор Exynos 2200 і “чудову” камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останні пару тижнів у Мережі з’явилося безліч чуток і витоків, пов’язаних із новим недорогим флагманом Samsung – Galaxy S23 FE.

Так, наприклад, свіжа порція інформації від інсайдерів розкрила “залізні” особливості пристрою.

За словами інтернет-джерел, смартфон отримає фірмовий процесор Exynos 2200. При цьому очікується, що версії на базі Qualcomm Snapdragon не буде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Повідомляється, що вибір використовувати процесор Exynos 2200 замість Snapdragon 8+ Gen 1, імовірно, є стратегічним кроком Samsung для скорочення витрат і підтримки прибутковості.

Однак таке рішення може вплинути на продажі Galaxy S23 FE.

Що ж до камери смартфона, то відомо наступне: фронтальна камера матиме 12-мегапіксельний сенсор із розміром пікселя 1.12um. Головна камера, як стверджується, буде оснащена 50-мегапіксельним сенсором з розміром пікселя 1.0um (GN3).

Водночас пристрій включатиме 3-кратний телефото об’єктив із 8-мегапіксельним сенсором і розміром пікселя 1.0um (Hi-347), а також ультраширококутну камеру з 12-мегапіксельним сенсором і розміром пікселя 1.12um (IMX258). Такий набір інсайдери назвали “чудовим”.

Інші витоки характеристик Galaxy S23 FE вказують на те, що вона отримає від 6 до 8 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5, а також 128 або 256 ГБ внутрішнього накопичувача стандарту UFS 3.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.