Найкращі безкоштовні антивірусні програми для Android смартфонів і планшетів Android

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Усі в цьому світі використовують смартфони та планшети на базі Андроїд. Зростаюча репутація цієї операційної системи призвела до збільшення загроз безпеці даних користувачів. Для захисту вашого смартфона або планшета на базі Android від вірусів розробники рекомендують встановлювати антивірусні програми. У сьогоднішньому нашому огляді ми розглянемо найпопулярніші та найавторитетніші антивіруси, які допоможуть вам захистити свій пристрій від небажаного шкідливого ПЗ.

Зараз точиться чимало дискусій на тему того, чи може взагалі операційна система Android бути порушена вірусом, причому більшість експертів сходяться на думці того, що на ОС шкідливе ПЗ вплинути ніяк не зможе. У такому разі, навіщо потрібно встановлювати антивіруси? Незважаючи на те, що додатки, встановлені на пристрої, належним чином захищені за допомогою ізольованої системи безпеки, назвати ОС повністю неприступною не вийде. Насправді, репутація операційної системи Android робить її легкою мішенню для злочинців по всьому світу. Отже, буде краще завантажити один із найкращих антивірусних додатків для Android-пристроїв і забезпечити вашому пристрою безпеку.

AntiVirus Security від AVG

AVG, безумовно, є однією з найпопулярніших безкоштовних антивірусних програм для настільних комп’ютерів. Їхній мобільний додаток також налічує до 70 000 000 клієнтів. Крім стандартних функцій, антивірус пропонує додаткові переваги, роблячи його ще кращим.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ви отримаєте стандартний захист від шкідливих програм і антивірусів, забезпечите себе захистом у мережі, застрахуєте свій телефон від крадіжки за допомогою функції стеження в Google Maps і отримаєте потужний диспетчер завдань з контролем заряду акумулятора.

Lookout Security & Antivirus від Lookout Mobile Security

Lookout Security & Antivirus – один із найкращих антивірусних додатків для Android. У будь-який момент можна запустити додаток і перевірити пристрій на наявність вірусів. Крім того, він пропонує кілька додаткових функцій, таких як резервне копіювання, захист від крадіжки тощо. Єдиним недоліком можна вважати додаткове навантаження на акумулятор, внаслідок чого він розряджатиметься швидше.

Avast Mobile Security

Через велику кількість позитивних рецензій та оглядів фахівців, додаток Аваст можна вважати безсумнівно найкращим у своєму класі. Крім стандартного захисту від шкідливих програм додаток пропонує власний диспетчер додатків, фільтрацію викликів і SMS, брандмауер, а також функцію моніторингу мережевого трафіку. Avast Mobile Security також сканує URL-адреси для захисту від шкідливого ПЗ. Додаток підходить для всіх мобільних пристроїв і планшетних ПК на базі Android.

360 Mobile Security

Основна увага в 360 Mobile Security приділяється виявленню та видаленню загроз у вашій системі. Додаток має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і стильний дизайн. Насправді, додаток можна вважати найшвидшим і одним із найкращих портативних антивірусів для Android.

Звичайне сканування в реальному часі дає змогу захистити ваш гаджет від шкідливих програм, шпигунських програм і загроз безпеки. 360 Mobile Security також здатне виявляти й усувати системні вразливості, а також закривати непотрібні фонові процеси, які можуть допомогти вашому девайсу стати набагато ефективнішим.

Єдиним недоліком цього додатка є відсутність захисту від крадіжки і функції резервного копіювання.

Додаток TrustGo Antivirus & Mobile Security від TrustGo Inc.

Додаток TrustGo Antivirus & Mobile Security захищає гаджети Android від найрізноманітніших загроз безпеки, як-от шкідливе ПЗ, віруси, і водночас має функцію захисту від крадіжки даних, забезпечуючи конфіденційність особистої інформації. Додаток знаходить і видаляє всі шкідливі програми та приховані в інших програмах або іграх віруси.

У TrustGo Antivirus & Security AppThis також є функції “Знайти мій телефон”, блокування телефону і будильник. Крім того, якщо ваш телефон потрапляє до рук зловмисників, і вони не зможуть розблокувати пристрій за три спроби, за допомогою цього додатка ваш девайс зробить селфі-фото грабіжника і надішле його вам на пошту.

VIRUSfighter Antivirus Free App від SPAMfighter Apps

Додаток VIRUSfighter Antivirus для гаджетів Android дасть змогу забезпечити безпеку вашого смартфона або планшета на базі Android і захистити його від загроз від вірусів. Додаток перевіряє встановлені додатки, файли на наявність шкідливого ПЗ. Безкоштовна версія додатка має такі функції, як стандартне оновлення для забезпечення максимальної безпеки від загроз, сканування на вимогу та планове сканування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.