Характеристики OnePlus 12, який з’явиться в грудні

Цілком передбачувана кілька років тому, стратегія випуску флагманів OnePlus останнім часом стала набагато важче передбачуваною: восени 2021 року не було випущено модель 9T, торік – “стандартну” 10, а на початку 2023 року – 11 Pro.

Тепер є дуже велика ймовірність, що OnePlus 11T також не з’явиться, а це значить, що користувачі Android, віддані цьому бренду, вже повинні почати з нетерпінням чекати на OnePlus 12 і/або OnePlus 12 Pro наступного року.

Зокрема, у грудні 2023 року, принаймні в Китаї, і якщо нещодавня історія свідчить про це, то глобальний запуск може відбутися в січні 2024 року.

Як ви можете собі уявити, дизайн і технічні характеристики OnePlus 12, імовірно, ще не завершені, але поточний план, імовірно, полягає в тому, щоб зберегти 6,7-дюймовий QHD OLED-дисплей OnePlus 11 з технологією частоти оновлення 120 Гц практично без змін, водночас, очевидно, перейшовши від процесора Snapdragon 8 Gen 2 до Gen 3.

Ємність акумулятора 5 000 мАг і підтримка блискавичної 100-ватної зарядки також, імовірно, будуть збережені, а найбільші оновлення, які очікуються на цей момент, стосуються фотографічних навичок телефону й універсальності зображень.

З чуток, OnePlus 12 буде оснащений 50-Мп основною камерою, а також 50-Мп надширококутним шутером і 64-Мп перископічним об’єктивом на задній панелі, порівняно з конфігурацією камери OnePlus 11, що поєднує 50, 48 і 32-Мп сенсори.

Звичайно, кількість мегапікселів – це ще не все, коли йдеться про поліпшення реальних зображень, але важко не зрадіти, почувши про 64-Мп перископічну камеру.

Проте, оскільки цю конфігурацію описано як “інженерну” Йогешем Браром (Yogesh Brar) у Twitter, імовірно, не варто надто радіти, буде представлено не раніше ніж через сім місяців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.