У мережу злили характеристики iPhone 15 Pro Max. Половина з них – мотлох

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер поділився деякими подробицями про залізо майбутнього флагмана Apple. Серед них інформація про дисплей, основну камеру, процесор і обсяг оперативної пам’яті.

Про це повідомляє сайт GSM Arena, посилаючись на Twitter-акаунт користувача Revegnus. Повідомлення містить виключно технічні характеристики, без будь-яких подробиць і пояснень.

Якщо вірити даним автора, iPhone 15 Pro Max стане розчаруванням для тих, хто чекає від флагмана поліпшень якості зйомки. Він буде оснащений все тим же датчиком IMX803 від Sony, як і iPhone 14 Pro і Pro Max. Це суперечить чуткам про появу новітнього сенсора IMX903, які раніше опублікувала низка надійних інсайдерів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також від актуальних на даний момент Pro-версій iPhone перейде дисплей, і апгрейда яскравості і передачі кольору чекати не варто. Екрани створюватимуться за технологією M12 від Samsung і, імовірно, можуть незначно змінитися в розмірах.

Однак є і плюси. Джерело підтверджує довгоочікуваний перехід на процесор A17 Bionic для iPhone 15 Pro Max, а обсяг оперативної пам’яті, збільшиться з 6 до 8 ГБ.

Раніше ми розповідали, що журналістам вдалося потримати в руках “болванки” для виробників аксесуарів майбутніх “яблучних” новинок. Втім, там теж не обійшлося без суперечностей – деякі з поширених чуток, стосовно дизайну, розходяться.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.