Китайські виробники смартфонів отримають ексклюзивну платформу Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кілька китайських виробників смартфонів готуються до випуску нових флагманських моделей на базі чипсета Snapdragon 8+ Gen2, пише GizmoChina .

Ця платформа поки не представлена офіційно; очікується, що вона стане злегка “розігнаною” (тобто більш потужною) версією Snapdragon 8 Gen2.

Ймовірно, йдеться про те, що компанія Samsung втратить ексклюзивні права на чипсет Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy, який використовується в смартфонах Galaxy S23.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Платформа Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy оснащена на 5% швидшим процесором, на 5,7% продуктивнішим графічним чипом і вдосконаленим блоком, що відповідає за роботу штучного інтелекту. Різниця між звичайними і “плюсовими” версіями топових чипсетів Snapdragon зазвичай перебуває якраз у подібних межах.

Тому, можливо, іншим виробникам смартфонів у другій половині 2023 року просто запропонують Snapdragon 8 Gen2 for Galaxy під ім’ям Snapdragon 8+ Gen2.

Серед компаній, які мають намір випустити пристрої на Snapdragon 8+ Gen2, згадуються Xiaomi, Meizu, Oppo, iQOO, Asus, OnePlus і Red Magic.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.