Дизайн усієї лінійки iPhone 15 показали живцем

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Копії моделей для виробників аксесуарів з’явилися на відео. Вони підтверджують більшість витоків пов’язаних із дизайном майбутнього флагмана. Але є і деякі відмінності.

Знахідкою поділився профільний портал Macrumors. Журналісти видання покрутили з усіх боків “болванки” iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max. Якщо копії достовірні, задня кришка буде виконана з матового скла на всіх моделях, а не тільки в Pro-версіях.

Бічні грані більш заокруглені, ніж у лінійці iPhone 14, і смартфон буде краще лежати в руці. Також присутній всіма улюблений роз’єм USB-C замість Lightning. Габарити основних камер залишилися без змін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чутки про титанову рамку поки що складно підтвердити або спростувати, однак на представлених копіях її немає. Крім того, клавіші гучності і тумблер беззвучного режиму представлені в новому дизайні, що може бути помилкою. Згідно з інформацією інсайдерів Apple в останній момент відмовилася від цього нововведення.

Реліз моделей iPhone 15 намічений на вересень, а це означає, що всі напрацювання щодо дизайну затверджені, і Apple скоро розпочне масове виробництво смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.