Інсайдер розповів про OnePlus 12. Смартфон отримає довгоочікувану фішку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Авторитетний інсайдер Йогеш Брар запевняє, що наступний флагманський смартфон від OnePlus буде представлений вже цього року. Ба більше, Брар також поділився інформацією про ключові характеристики пристрою. Гаджет має отримати давно очікувану фанатами опцію.

За інформацією інсайдера, майбутній флагман із передбачуваною назвою OnePlus 12 отримає 6,7-дюймовий OLED-дисплей із роздільною здатністю Quad HD (1440p) і частотою оновлення 120 Гц. Як процесор у нього очікувано буде новий Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. У плані акумулятора жодних відмінностей від нинішнього OnePlus 11 – 5000 мАг і підтримка швидкої зарядки потужністю 100 Вт.

Найбільші зміни, як очікується, торкнуться камер. Основна і ультраширококутна будуть з роздільною здатністю 50 Мп, а в якості третього модуля виступить телекамера на 64 Мп з перископічним об’єктивом. Якщо ця інформація підтвердиться, то OnePlus 12 стане першим смартфоном бренду з таким типом об’єктива. Це означає, що він зможе робити якісні фото з великої відстані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Презентація смартфона очікується в грудні цього року в Китаї, а пізніше його мають випустити і для решти світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.