На фотографіях Samsung Galaxy F54 дуже схожий на Galaxy A54

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що Samsung випустить новий смартфон середнього класу Galaxy F54 5G наприкінці цього місяця. За кілька місяців до запуску просочилися його специфікації. Як з’ясувалося це злегка змінена версія Galaxy A54, яка спочатку буде запущена в Індії. Тепер, у нас також є і зображення цього девайса.

Індійське видання 91Mobiles опублікувало перший набір офіційних прес-рендерів Galaxy F54 5G. Не дивно, що прийдешній смартфон середнього класу дуже схожий на Galaxy A54 5G і багато інших смартфонів Samsung, випущених цього року, завдяки знайомому дизайну з трьома задніми камерами з окремими кільцями для камер.

Galaxy F54 5G буде доступний у двох кольорах: темно-синьому та сріблястому. Повідомляється, що телефон буде значно дешевшим, ніж Galaxy A54 5G, за рахунок урізання деяких преміальних функцій, таких як рейтинг IP67 для захисту від пилу і води. Судячи з попередніх витоків, Galaxy F54 оснащений 6,7-дюймовим дисплеєм Super AMOLED з частотою оновлення 120 Гц і роздільною здатністю Full HD+. Судячи із зображень, він має бічний зчитувач відбитків пальців, а не вбудований у дисплей, як у Galaxy A54.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Майбутній телефон середнього класу має три задні камери: 108-мегапіксельну основну камеру OIS із записом відео 4K 30 кадрів на секунду, надширококутну 8-мегапіксельну камеру і 2-мегапіксельну макрокамеру. На передній панелі розташована 32-мегапіксельна селфі-камера із записом відео 4K 30 кадрів за секунду. Він оснащений процесором Exynos 1380, 8 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ/256 ГБ пам’яті та акумулятором ємністю 6000 мАг. У телефоні є GPS, слот для двох SIM-карток, підключення 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.3, NFC і порт USB Type-C. Він також має швидку зарядку на 25 Вт і стереодинаміки. Він буде поставлятися з попередньо встановленою версією One UI 5.1 на базі Android 13 і може отримати три основних оновлення ОС Android. А його ціна може бути нижче 35 000 індійських рупій (близько 340 доларів США).

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.