ТОП-5 найкращих смартфонів 2023 року дешевше 200 доларів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Потрібен новий смартфон для повсякденних завдань, але не готові витрачати на його купівлю велику суму? Тоді наш новий ТОП буде дуже доречним. Ми відібрали п’ять найкращих смартфонів початкового рівня, які коштують дешевше 10 тисяч гривень.

POCO M5

Відкриває добірку представлений у вересні минулого року POCO M5, який демонструє неймовірну для смартфона початкового рівня продуктивність. Він побудований на базі доволі потужного чипсета MediaTek Helio G95 у поєднанні з 4 Гбайт оперативної та 64 Гбайт вбудованої пам’яті.

Дисплей POCO M5 являє собою 6,58-дюймову LCD-панель з роздільною здатністю Full HD+ і вирізом зверху під фронтальну камеру з роздільною здатністю 5 мегапікселів. На тильному боці смартфона встановлено 50-мегапіксельну основну камеру в поєднанні з 2-мегапіксельним датчиком глибини для портретної зйомки і 2-мегапіксельною макрокамерою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За автономність смартфона POCO відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг, яка підтримує швидку 18-ватну зарядку через порт USB Type-C. Крім цього пристрій має окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників та ІЧ-порт, що дає змогу використовувати POOC M5 як пульт дистанційного керування для побутової техніки.

Ulefone Note 16 Pro

Нещодавно випущений Ulefone Note 16 Pro – ще один чудовий варіант у ціновій категорії до 8 тисяч гривень. Він має хороше апаратне забезпечення і стильний дизайн, очевидно натхненний останніми iPhone.

“Серцем” Ulefone Note 16 Pro став чипсет Unisoc Tiger T606, пов’язаний з 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті. Дисплей смартфон має розмір 6,52 дюйма за діагоналлю і підтримує скромну за сучасними мірками роздільну здатність HD+. Для фото- і відеозйомки у смартфона є 50-мегапіксельна основна камера з додатковою 2-мегапіксельною макрокамерою, а для селфі і відеозв’язку передбачена 8-мегапіксельна фронтальна камера.

Живиться Ulefone Note 16 Pro від акумуляторної батареї ємністю 4400 мАг. Потужність зарядки у смартфона обмежена 10 Вт. Але зате є окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників.

Redmi 12C

Шанувальникам екосистеми Xiaomi з обмеженим бюджетом китайська компанія здатна запропонувати Redmi 12C на базі чипсета MediaTek Helio G85 у поєднанні з 4 Гбайт оперативної і 64 Гбайт вбудованої пам’яті.

Смартфон має 6,71-дюймовий дисплей з роздільною здатністю HD+, 50-мегапіксельну основну камеру з додатковим модулем на 2 мегапікселі з макрооб’єктивом, а також 5-мегапіксельну селфі-камеру. За автономність Redmi 12C відповідає акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг. Також серед характеристик значаться сканер відбитків пальців, встановлений на задній панелі поруч із камерами, і окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм для навушників.

Doogee N50

Нещодавно Doogee випустила недорогий смартфон під назвою Doogee N50, побудований на базі Unisoc Tiger T606. Компанію чіпсету складають 8 Гбайт оперативної і 128 Гбайт вбудованої пам’яті.

В якості дисплея у нового смартфона Doogee встановлена велика 6,52-дюймова панель з роздільною здатністю HD+ і виїмкою зверху під 8-мегапіксельну камеру для селфі і відеозв’язку. На задній панелі у нього встановлена подвійна основна камера, що складається з головного модуля на 50 мегапікселів і 2-мегапіксельного датчика з макрооб’єктивом.

Живиться Doogee N50 від вбудованої батареї ємністю 4200 мАг зі швидкою 18-ватною зарядкою. Присутні порт USB Type-C і окремий 3,5-міліметровий аудіороз’єм.

OnePlus Nord N20 SE

Завершує ТОП-5 найкращих бюджетних смартфонів OnePlus Nord N20 SE з чипсетом MediaTek Helio G35 всередині. Він має 4 Гбайт оперативної та 64 Гбайт вбудованої пам’яті.

Смартфон OnePlus обладнаний 6,56-дюймовим IPS-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+, 8-мегапіксельною селфі-камерою і подвійною основною камерою з головним 50-мегапіксельним датчиком і 2-мегапіксельним датчиком глибини для розмиття фону на портретних знімках.

Високу автономність OnePlus Nord N20 SE забезпечує акумуляторна батарея ємністю 5000 мАг з підтримкою швидкої 33-ватної дротової зарядки. І, як і в інших смартфонів з нашої добірки, він має окремий 3,5-міліметровий джек для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.