OnePlus 6 вперше показали на «живому» фото спереду

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Минулого тижня генеральний директор OnePlus Піт Лау показав зображення невеликої частини екрану з вирізом OnePlus 6. Крім того, дизайн задньої кришки ще раніше «засвітився» в мережі. Сьогодні вперше з’явилася фотографія OnePlus 6 в анфас, тобто особою до користувача.

Реклама

Тут, на жаль, обійшлося без особливих сюрпризів: спереду «шістка» нагадує OPPO R15. Зображення показує, що, за винятком невеликого потовщення в нижній частині пристрою, дисплей оточений дуже тонкою рамкою. Нещодавно ми писали, що апарат отримає можливість «відключати» виріз за бажанням користувача.

Також, ми з високою точністю впевнені, що OnePlus 6 буде працювати на чіпі Snapdragon 845 в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті, і отримає 256 ГБ для зберігання (очевидно, в самій топовій версії). Крім того, в смартфоні буде реалізована система повноекранних жестів навігації.

Смартфон може отримати екран 6.28 дюймів Full HD + (як в OPPO R15). Сканер відбитків пальців буде розташований на задній панелі. Телефон буде оснащений 3,5-мм аудіороз’ємом. Спочатку очікується, що OnePlus 6 дебютує в червні – або навіть раніше, судячи з великої кількості тізерів.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ