200 Мп, 5000 мАг, 90 Вт і Snapdragon 8 Plus Gen 1. Розкрито ключові характеристики Honor 90 Pro і Honor 90

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер, відомий у соцмережі Weibo під ніком Panda is Bald, опублікував ключові характеристики двох перспективних смартфонів Honor – Honor 90 і Honor 90 Pro. Інформація про ці моделі представлена на табличках, які зазвичай розміщуються на вітринах магазинів, у яких продаються смартфони. Судячи з усього, новинки вже відвантажуються партнерам Honor – і ті готові виставити пристрої на прилавок.

Згідно з новими даними, Honor 90 Pro базується на SoC Snapdragon 8 Plus Gen 1. Також в оснащенні пристрою вигнутий (з чотирьох сторін) екран із частотою регулювання ШІМ 3840 Гц. Щоправда, в описі є виноска, тому не виключено, що така частота досягається тільки в якомусь спеціальному режимі роботи.

Роздільна здатність датчика основної камери становить 200 Мп, фронтальної – 32 Мп. Ємність акумулятора – 5000 мА-год, він підтримує швидку дротову зарядку потужністю 90 Вт. В якості ОС виступає Android 13 з інтерфейсом MagicOS 7.1.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цікаво, що ключові параметри Honor 90 такі ж – 200 Мп, 5000 мА-год, MagicOS 7.1. Але екран явно буде простішим, а швидкість зарядки – нижчою. До того ж за даними інсайдера базовий Honor 90 буде побудований на SoC Snapdragon 7 Gen 1.

Нагадаємо, офіційна прем’єра Honor 90 відбудеться через тиждень з невеликим – 29 травня.

Раніше Panda is Bald злив багато подробиць про різні телефони Huawei (наприклад, він серед перших вказав на вересневий анонс Mate 50 і на те, що у цих телефонів не буде SoC Kirin), які згодом підтвердилися.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.