Новий Xiaomi Civi 3 отримає оригінальний дизайн. Вам може не сподобатися

Xiaomi офіційно підтвердила, що 25 травня випустить новий смартфон Xiaomi Civi 3 на внутрішньому ринку Китаю. Серія Civi орієнтована на молодь, і раніше її продавали тільки в Китаї, а в інших країнах пристрої виходили під іншими назвами. Так було, наприклад, з торішнім субфлагманом Xiaomi 13 Lite.

Компанія опублікувала перші зображення смартфона, що демонструють його дизайн. За словами Xiaomi, родзинкою є двоколірне оздоблення задньої панелі. Civi 3 постачатиметься в чотирьох колірних версіях, три з яких мають світлий глянцевий верх і темніший низ. Сірий колір вийде в “класичному” однотонному виконанні.

Зазвичай Xiaomi уникає круглих островів камер, віддаючи перевагу квадратним і прямокутним вирізам, за винятком 13 Ultra. Але з подібним дизайном виходять пристрої конкурентів – vivo X Flip, vivo X Fold 2 і vivo X90 Pro, тож можна сказати, що компанія в чомусь їх скопіювала.

Що стосується характеристик, на зображеннях видно напис “50MP OIS CAM”, що підтверджує роздільну здатність і оптичну стабілізацію камери. З чуток, девайс отримає подвійну фронталку 32+32 МП, екран-водоспад із частотою 120 герц, батарею на 4500 мАг зі швидким зарядженням 67 Вт, і процесор MediaTek Dimensity 8200 Ultra. Більш точну інформацію дізнаємося вже 25 травня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.