Оновлення iOS 16.5 і iPadOS 15.6 зламали важливу можливість

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними сайту MacRumors, випущені нещодавно оновлення iOS 16.5 і iPadOS 15.6 виявилися проблемними для деяких користувачів. Після їх встановлення на смартфонах і планшетах Apple перестає працювати перехідник Lightning to USB 3 Camera Adapter.

Цей аксесуар має порт Lightning, який під’єднується до пристрою Apple, USB Type-C для живлення і USB Type-A, який може використовуватися для під’єднання широкого спектра периферії (накопичувача, камери, клавіатури, геймпада, мікрофона тощо) Як з’ясували користувачі досвідченим шляхом, аксесуар перестає працювати через те, що через порт USB Type-C не подається живлення ані на гаджет Apple, ані на під’єднану до нього в такий спосіб периферію.

На сайті техпідтримки Apple і на форумі Reddit відкрито кілька тем, присвячених цій проблемі, з чого можна здогадатися, що інженери Apple вже повідомлені про її існування. Ймовірно, iOS 16.5 і iPadOS 15.6 містять баг, який перешкоджає подачі живлення на цей адаптер, і незабаром будуть випущені невеликі оновлення, які усунуть його.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.