Samsung Galaxy S23 Ultra отримує новий 2-кратний портретний режим

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung постійно вдосконалює свою останню флагманську лінійку,
виправляючи проблеми з HDR і обіцяючи нові функції камери. Тепер, завдяки відомому інсайдеру IceUniverse, у нас є короткий огляд одного з майбутніх апдейтів камери, який порадує любителів портретної зйомки.

Насамперед, йдеться про можливість дворазового збільшення в портретному режимі в застосунку камери Galaxy S23 Ultra. Новий режим був виявлений IceUniverse на етапі тестування невипущеної прошивки для S23 Ultra. Інсайдер опублікував скріншот на своїй сторінці в Твіттері, що показує функцію в дії.

На скріншоті показана опція 2x крім уже наявних опцій 1x і 3x. Це дає більше варіантів фокусної відстані для користувачів, які хочуть знімати портрети людей, домашніх тварин або інших об’єктів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Далі в коментарях під постом IceUniverse пояснює, що ця функція поставляється з величезним оновленням розміром 1,5 ГБ, яке в даний час проходить внутрішнє тестування. Версія прошивки закінчується символами WE9, згідно з внутрішньою інформацією.

Ще одне уточнення проливає світло на фактичну технологію, що лежить в основі цього дворазового портретного режиму. Мабуть, цей 2-кратний зум використовує 50-мегапіксельну обрізку (масштабування в датчику) від основного 200-мегапіксельного сенсора камери ISOCELL HP2. Масштабування в датчику забезпечує кращу деталізацію, ніж просто цифровий кроп зображення. Ця опція вже присутня в серії Galaxy S21.

Отримане 50-мегапіксельне зображення буде перетворено на 12-мегапіксельні кадри з використанням об’єднання пікселів – технології, яку використовує більшість сенсорів Samsung для об’єднання пікселів і отримання більшої кількості світла.

Оновлення об’ємом 1,5 ГБ має з’явитися наприкінці цього місяця або на початку червня, а також повинне виправити квітучі артефакти навколо об’єктів у HDR, а також забезпечити оптимізований 2-кратний зум для відео.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.