iOS 17 – все, що відомо сьогодні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Учора Apple анонсувала безліч нових функцій універсального доступу для iPhone, iPad і Mac, які стануть доступні пізніше цього року.

Зрозуміло, з виходом iOS 17.

новлення компанія презентує на конференції WWDC на початку червня, а публічно вони вийдуть восени цього року. Що там цікавого?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Assistive Access

Функція Assistive Access прибирає з додатків на iPhone і iPad все зайве, залишаючи тільки їхні основні функції. Цей режим змінює додатки “Телефон” і FaceTime, об’єднуючи їх в один додаток під назвою “Дзвінки”. Функція також діє на додатки “Повідомлення”, “Камера”, “Фото” і “Музика”.

Live Speech і Personal Voice

Функція Live Speech на iPhone, iPad і Mac дає змогу користувачам вводити текст, який вимовлятиметься пристроєм вголос під час телефонних дзвінків і дзвінків по FaceTime, а також живих діалогів.

Користувачі можуть зберігати часто використовувані фрази, щоб швидко використовувати їх у розмовах.

Розпізнавання і читання при збільшенні

У додатку “Лупа” тепер можна взаємодіяти з фізичними об’єктами, на яких є текст. Наприклад, ви можете навести камеру пристрою на довідку з текстом, і пристрій прочитає його вголос, використовуючи камеру, сканер LiDAR і машинне навчання.

Функція вбудована в застосунок “Лупа” на iPhone і iPad, працює разом із VoiceOver та іншими функціями застосунку, на кшталт розпізнавання людей і дверей, а також опису зображень.

І низка інших невеликих функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.