iOS 17 – все, що відомо сьогодні

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Учора Apple анонсувала безліч нових функцій універсального доступу для iPhone, iPad і Mac, які стануть доступні пізніше цього року.

Реклама

Зрозуміло, з виходом iOS 17.

новлення компанія презентує на конференції WWDC на початку червня, а публічно вони вийдуть восени цього року. Що там цікавого?

Assistive Access

Функція Assistive Access прибирає з додатків на iPhone і iPad все зайве, залишаючи тільки їхні основні функції. Цей режим змінює додатки “Телефон” і FaceTime, об’єднуючи їх в один додаток під назвою “Дзвінки”. Функція також діє на додатки “Повідомлення”, “Камера”, “Фото” і “Музика”.

Live Speech і Personal Voice

Функція Live Speech на iPhone, iPad і Mac дає змогу користувачам вводити текст, який вимовлятиметься пристроєм вголос під час телефонних дзвінків і дзвінків по FaceTime, а також живих діалогів.

Користувачі можуть зберігати часто використовувані фрази, щоб швидко використовувати їх у розмовах.

Розпізнавання і читання при збільшенні

У додатку “Лупа” тепер можна взаємодіяти з фізичними об’єктами, на яких є текст. Наприклад, ви можете навести камеру пристрою на довідку з текстом, і пристрій прочитає його вголос, використовуючи камеру, сканер LiDAR і машинне навчання.

Функція вбудована в застосунок “Лупа” на iPhone і iPad, працює разом із VoiceOver та іншими функціями застосунку, на кшталт розпізнавання людей і дверей, а також опису зображень.

І низка інших невеликих функцій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: