Найкращі телефони Pixel 2023: рейтинг усіх телефонів Google Pixel, які варто купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зараз саме час розглянути найкращі телефони Pixel, оскільки щойно 10 травня на Google IO 2023 відбувся великий захід, на якому було представлено двох нових представників лінійки телефонів Pixel: бюджетний Pixel 7a і Pixel Fold – перший в історії Google складаний смартфон. Google також анонсував новий планшет Pixel Tablet.

Тепер у нас є можливість повністю розглянути Pixel 7a, наступника Pixel 6a, який володіє більшістю технічних характеристик Pixel 7 за нижчою ціною, тому на словах він звучить багатообіцяюче. Однак, хоча нам багато чого сподобалося в Pixel 7a, ми не відчули, що він пропонує такий самий рівень вартості, як Pixel 6a. Цей доступний смартфон Pixel залишається у продажу, і з виходом нової моделі ми повинні побачити дуже привабливе зниження цін на старшу модель.

Що стосується Pixel Fold, вам доведеться почекати ще трохи для нашого повного огляду.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ймовірно, ми не побачимо більше телефонів Google до виходу серії Pixel 8, найімовірніше, у жовтні, і тоді цей список може сильно змінитися.

Тож, якщо жоден із них вам не подобається, ви завжди можете почекати або подивитися наш список найкращих телефонів Android, у якому є багато інших чудових варіантів. Посібник, який ви зараз читаєте, призначений для смартфонів, які дійсно були створені компанією Google, з Google всередині та зовні.

1. Google Pixel 7 Pro – найкращий телефон Pixel

Google Pixel 7 Pro з легкістю робить приголомшливі фотографії вдень і вночі. Крім того, він просунув процес фотозйомки далі, ніж будь-коли раніше – він фактично змусив наші фотографії зі старих телефонів виглядати краще. На даний момент це можна зробити тільки з телефоном з підтримкою Tensor G2, таким як Pixel 7 Pro. Насправді, Pixel 7 Pro може зробити досить багато речей, які навіть не намагається зробити жоден з його конкурентів.

Pixel 7 Pro краще слухає – у буквальному сенсі. Він розпізнає мову точніше, що робить Google Assistant кориснішим. Він не просто покращує якість фотографій, він робить їх більш чіткими і всеосяжними, використовуючи технологію Real Tone для поліпшення відтінків шкіри. Завдяки йому телефонні дзвінки незабаром звучатимуть краще.

Нам би хотілося, щоб час автономної роботи був більш вражаючим, а режим макрофокусування не був таким “чарівним”, як багато інших функцій Google Photos. Телефон виконує низку дивовижних обіцянок, нехай і не всі.

2. Google Pixel 7 – кращий Pixel за менші гроші

Як і Pixel 7 Pro, Pixel 7 оснащений новітнім процесором Tensor G2 від Google, який у парі з власною розробкою Google для Android 13 забезпечує задовільний користувацький досвід, роблячи повсякденні завдання ще трохи простішими.

Pixel 7 має дизайн, який, хоча і викликає розбіжності, здається продуманим і першокласним. Камери розташовані в переконливому алюмінієвому корпусі, який допомагає телефону виділитися з натовпу, особливо у своєму ціновому діапазоні, а менший розмір 6,3-дюймового дисплея та тонші рамки (порівняно з Pixel 6) означають, що Pixel 7 зручніше тримати в руці та він краще лежить у кишені, ніж раніше.

Найбільші недоліки найпомітніші в тих областях, де цей телефон за дизайном відстає від Pixel 7 Pro, з його повільнішим дисплеєм і відсутністю телеоб’єктива з телефото зумом.

Незважаючи на це, призначений для користувача досвід здається досконалим, функції, підтримувані штучним інтелектом, унікальні та компетентні, а обіцянка розширити функціональність за рахунок майбутніх “розширень функцій” означає, що цей Pixel з часом стане тільки кращим. Якщо вам потрібна дешевша модель, зверніть увагу на Pixel 7a.

3. Google Pixel 6 Pro – відмінний камерофон Pixel

Google Pixel 6 Pro – це, мабуть, перший по-справжньому топовий телефон Google, і вже точно перший у своєму роді за останній час.

Проте, він відрізняється від більшості флагманів і від інших Pixel. Його дизайн абсолютно новий і сильно відрізняється від інших телефонів будь-якого бренду. Він не всім припаде до смаку зі своїм великим блоком камери, схожим на козирок, але він точно приверне увагу.

Google також пішов незвичайним шляхом і забезпечив Pixel 6 Pro процесором власного виробництва під назвою Google Tensor. Він створений спеціально для лінійки Pixel 6 і орієнтований на штучний інтелект і машинне навчання.

Додайте сюди універсальну трилінзову камеру з основним датчиком 50 Мп, ультраширококутним 12 Мп і телефото 48 Мп (з 4-кратним оптичним зумом), а також 6,71-дюймовий екран QHD+ з частотою оновлення 120 Гц, і це буде неймовірно захопливий телефон.

У нашому огляді ми зазначили, що час автономної роботи не найкращий, але, не рахуючи цього, це найкращий Pixel, який ви можете купити.

4. Google Pixel 6 – найкращий Pixel середнього класу

Google Pixel 6 не такий цікавий, як Pixel 6 Pro, але найважливіші характеристики залишилися незмінними. Це і незвичайний дизайн з триколірною гамою, і новий потужний процесор Google Tensor, призначений для поліпшення фотозйомки, обробки мови і багато чого іншого.

Крім того, Google Pixel 6 оснащений камерою з двома об’єктивами, яка, на нашу думку, здатна робити реалістичні фотографії, а також великим 6,4-дюймовим екраном з частотою оновлення 90 Гц та Android 12 прямо з коробки.

Крім того, це напрочуд доступний за ціною телефон, що робить Pixel 6 ідеальним вибором для тих, хто не вважає за потрібне витрачати гроші на справжній флагман, але при цьому хоче отримати деякі висококласні функції.

Відсутність телеоб’єктива погіршує його, а час автономної роботи середній, але за ту ціну, яку ви платите, це невеликі претензії.

5. Google Pixel 6a – найкраще в бюджетному сегменті

Google Pixel 6a – це досить маленький і легкий телефон, який легко поміститься в кишеню. Він може здатися трохи дешевим, але ефективний сканер відбитків пальців і привабливий 6,1-дюймовий екран з роздільною здатністю Full HD+ допомагають компенсувати це.

Основна 12,2-Мп, надширококутна 12-Мп і 8-Мп камера селфі підкріплені безліччю витончених програмних трюків зі штучним інтелектом і додаткових функцій, тож ви зможете створювати чудові фотографії. Ще кращий інструмент Google Magic Eraser для видалення небажаних елементів (або людей) зі знімків.

Пропонуючи продуктивність середнього рівня, Google Pixel 6a добре працює завдяки чистому стоковому Android 13, єдиним реальним недоліком є досить жахливий час автономної роботи. Незважаючи на це, на Google Pixel 6a варто звернути увагу тим, хто шукає невеликий телефон. Якщо ви хочете оновлене обладнання, варто розглянути Pixel 7a, але ми вважаємо, що він не пропонує настільки ж хорошого співвідношення ціни та якості.

6. Google Pixel 5 – найкращий старший Pixel

Google Pixel 5 може позбутися деяких передових функцій порівняно зі своїм попередником, але це означає, що ви отримаєте спрощений телефон, який, як і раніше, робить все, що вам потрібно, до того ж за конкурентноздатною ціною. Головною особливістю Pixel 5 є програмне забезпечення камери з безліччю різних інструментів редагування і безліччю способів створення найкращих знімків.

Телефон також пропонує більш тривалий час автономної роботи, ніж раніше, завдяки резервному плану функції Extreme Battery Saver, яка повертає все до базових показників, коли ви розряджаєтеся.

Саме ці дрібниці в поєднанні з чистим інтерфейсом Android роблять Google Pixel 5 вигідною пропозицією за привабливою ціною. Тільки зверніть увагу на трохи повільніший процесор, ніж у конкурентів, і відсутність функції “Soli” – безконтактної системи управління жестами від Google. Це невеликі жертви для хорошого в інших відношеннях смартфона.

7. Google Pixel 5a – надійний телефон середнього класу з відмінною камерою

Багато в чому схожий на Google Pixel 4a 5G, але з кращою батареєю і трохи більшим екраном, Google Pixel 5a є солідним поліпшенням і без того хорошого телефону.

Його 6,34-дюймовий OLED-дисплей Full HD Plus має чудовий вигляд, а основна камера 12,2 Мп і ультраширококутна камера 16 Мп пропонують безліч функцій, завдяки яким ви зможете робити чудові знімки навіть у темряві.

Очікуйте також надійну продуктивність з Android 11, швидку швидкість при перегляді веб-сторінок, іграх або будь-яких інших діях.

8. Google Pixel 4a – бюджетний варіант Pixel 4

Google Pixel 4a – це доступний варіант Pixel 4, в якому для зниження вартості було урізано кілька параметрів.

У нього одна задня камера, пластиковий корпус і фізичний датчик відбитків пальців – усе це риси дешевих телефонів, але, якщо вам не потрібні всі основні функції Pixel 4, ви, найімовірніше, не будете заперечувати проти цих компромісів.

Крім того, це досить маленький телефон, а з огляду на те, наскільки рідкісні телефони з екраном менше ніж 6 дюймів у 2020 році, цього може бути достатньо, щоб схилити декого на свій бік.

9. Google Pixel 4 XL – відмінний XL Pixel

Google Pixel 4 XL очолював наш список найкращих телефонів Pixel – до появи Pixel 5 – і він також уникнув деяких підводних каменів, які були у його не-XL побратима.

Google Pixel 4 XL оснащений камерою вищого класу, високоякісним дисплеєм, двома камерами для селфі, а також кількома витонченими функціями, розробленими спеціально для лінійки Pixel 4, як-от Soli, що пропонує безконтактне керування жестами.

Звичайно, телефон трохи відстає в деяких аспектах – його процесор був трохи застарілим навіть на момент випуску, його батарея досить мала, а об’єм пам’яті не такий великий, як у інших телефонів. Але його переваги переважують недоліки, і саме тому він так високо в цьому списку.

10. Google Pixel 3 XL – застарів, але все ще хороший

Google Pixel 3 XL – один із найстаріших телефонів у цьому списку, але він доступніший за ціною, ніж деякі інші, тому ми можемо рекомендувати його вам.

Pixel 3 XL має відмінну камеру, як ми й очікували від телефонів Pixel. Крім того, він оснащений високоякісним екраном і, що дещо незвично для телефонів Pixel, довговічним акумулятором. Це був чудовий телефон свого часу, і він все ще залишається таким, незважаючи на те, що зараз він уже трохи застарів.

Телефон знято з виробництва, але, якщо ви зможете знайти його де-небудь, він безумовно заслуговує на увагу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.