Так виглядає Samsung Galaxy Tab S9 Ultra – на екрані все ще є “моноброва”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ходять чутки, що 26 липня Samsung випустить смартфони Galaxy Z Flip 5 і Z Fold 5, а разом з ними корейці представлять нові топові планшети – Galaxy Tab S9.

До лінійки мають увійти відразу три моделі: базовий Tab S9, Tab S9+ і преміальний Tab S9 Ultra, на дизайн якого пропонує поглянути відомий інсайдер OnLeaks. Він опублікував рендери топового пристрою, засновані на CAD-моделюванні.

Серйозних змін не очікується. Tab S9 Ultra отримає аналогічний попереднику корпус з алюмінію з магнітним тримачем для стилуса S-Pen, і 14.6-дюймовий AMOLED дисплей з невеликими рамками, у верхній частині якого зроблено виріз для фронтальної камери. Єдина візуальна відмінність – це два окремі об’єктиви камери, які в минулому поколінні розміщувалися в єдиному блоці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з витоками, розміри Tab S9 Ultra складуть 326.4 х 208.6 х 5.5 міліметрів, а вага – 737 грамів. Планшет повинен отримав водонепроникність IP68 і акумулятор ємністю 11 200 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 45 Вт.

Уся лінійка Tab S9 буде побудована на новітньому процесорі Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, і буде пропонуватися в конфігураціях з 8/12/16 ГБ оперативки, і 128/256/512 ГБ постійної пам’яті. Інсайдери кажуть, що найбюджетніша версія на 8/128 ГБ отримає сховище UFS 3.1, а інші оснастять більш швидкою пам’яттю UFS 4.0.

Загалом планшети Samsung стають дедалі схожішими на флагманські смартфони бренду – вони постійно змінюються на краще, але відбувається це досить повільно, щоб їх варто було купувати частіше, ніж раз на два роки. Більше емоцій може викликати прем’єра складного планшета Galaxy Z Tab – складно сказати, чи покажуть його цього року, але про новинку з гнучким екраном можна почути все частіше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.