Незабаром вийде HONOR 90. Дизайн та дата прем’єри флагмана вже відомі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Honor офіційно підтвердила дату виходу нових флагманів Honor 90. Публікацію зробили в соцмережі Weibo, після того, як учора в мережу злили зображення з дизайном нових пристроїв, які отримають лише незначні зміни порівняно 80-ю серією.

Флагманські Honor 90 представлять 29 травня в Китаї, але поки що інформації про глобальний дозвіл немає. Зазвичай виробник випускає пристрої на міжнародному ринку через 2-3 місяці після прем’єри на батьківщині.

Очікується, що в Китаї покажуть щонайменше два телефони: Honor 90 та Honor 90 Pro. У старшій моделі, яка показана праворуч, буде закруглений шестикутний виступ камери, розділений на дві частини. «Спинка» корпусу також має особливу текстуру, яка має забезпечити більш чіпкий хват смартфона. За чутками, Honor 90 Pro отримає 200-мегапіксельну камеру, чіпсет Snapdragon 8+ Gen 2, вигнутий OLED-дисплей з роздільною здатністю 1.5К і швидку зарядку на 90 Вт.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У звичайному Honor 90 камери теж розділені на дві частини, але круглі модулі, а задня частина зроблена без подібних вишукувань. Витоків за характеристиками поки що не було, за винятком того, що пристрої підтримують зарядку потужністю 66 Вт.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.