Huawei пояснила, чому захисна плівка для складного смартфона – погана ідея

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Більшість людей наклеює захисну плівку на екран смартфона одразу після його купівлі, а на багатьох пристроях вона вже встановлена прямо “з заводу”. За словами представника Huawei, у випадку складних смартфонів така процедура не рекомендується, оскільки може дорого обійтися користувачеві.

Продукт менеджер Huawei Брюс Лі повідомив, що на внутрішніх екранах складних смартфонів встановлений заводський захисний шар із прозорого полімеру, який вбудований у дисплей, і його видалення може призвести до несправності. Попередження про це можна знайти в інструкції до пристрою, яку ми ніколи не читаємо.

Брюс Лі попереджає, що кожен шар гнучкого екрана правильно підібраний на основі ретельних розрахунків і перевірок, а додаткова захисна плівка негативно позначиться на терміні служби пристрою. Ба більше, користувач у такій ситуації може безповоротно позбутися гарантії виробника.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У процесі експлуатації заводський захисний шар дряпається, але Huawei пропонує звертатися в авторизовані сервісні центри для заміни оригінального покриття. Цікаво, що таку процедуру можна зробити двічі безплатно, принаймні, в Китаї. Згідно зі статистикою, наданою IDC, Huawei є провідним виробником складних смартфонів у Піднебесній, де займає більше половини ринку, тому таке лояльне ставлення напевно підвищує довіру до бренду серед тамтешніх покупців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.