Apple розробляє незвичайні дисплеї для майбутніх iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інженери Apple розробляють вигнутий дисплей і безконтактну технологію управління смартфоном, повідомляє Bloomberg.

За даними джерел Bloomberg, знайомих з планами Apple, інженери компанії створюють технологію управління смартфоном за допомогою жестів. У компанії хочуть, щоб iPhone виконував певні команди до того, як користувач до нього доторкнеться. Подібні технології є у ​​Samsung і Google, але вони працюють на основі спеціальних датчиків. Apple хоче розробити спеціальний дисплей, який буде відслідковувати стан пальця. За словами джерел, ця технологія буде доопрацьовуватися як мінімум два роки. При цьому варто враховувати, що не всі експерименти Apple доходять до серійного виробництва.

Інше джерело Bloomberg розповіло, що Apple розробляє вигнутий OLED-дисплей. На відміну від екранів Samsung, які вигнуті по краях, дисплей Apple буде зігнутий всередину зверху вниз. За словами джерела, реалізація проекту займе від двох до трьох років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Bloomberg також підтвердив чутки про лінійці iPhone 2018. Apple збирається представити три смартфона в цьому році, які зовні будуть схожі на iPhone X. При цьому два пристрої будуть оснащуватися OLED-екраном, а третє – IPS-дисплеєм.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.