Топ-5 причин придивитися до Redmi Note 12 Pro+

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Категорія смартфонів середнього класу вже не перший рік викликає найбільший інтерес, оскільки між поколіннями флагманів відмінностей небагато, а ось більш доступні моделі активно борються за увагу споживачів. Наочний приклад – Redmi Note 12 Pro+. За характеристиками цей апарат навіть цікавіший за дорожчі пристрої. Розповідаємо, чому варто звернути увагу на гаджет.

Фотографії на цілих 200 Мп

Насамперед Redmi Note 12 Pro+ приваблює рекордною роздільною здатністю камери. Хтось скаже, що 200 Мп – надлишкова цифра. Але за замовчуванням знімки робляться у форматі 12,5 Мп, при цьому сусідні пікселі об’єднуються в більші для підвищення світлочутливості. У результаті кадри радують гарною деталізацією як вдень, так і за нестачі освітлення. Ще можна знімати з роздільною здатністю 50 або навіть 200 Мп, підвищуючи тим самим чіткість. Щоправда, такі зображення займають набагато більше місця. Не варто очікувати від камери рівня топових флагманів за $1000, але отримані знімки не соромно опублікувати в соціальних мережах.

Redmi Note 12 Pro+ також можна похвалити за якість відеозапису. Різні видання називають ролики з цього смартфона одними з найкращих у своєму класі. У 4К гаджет знімає з частотою 30 fps, а в Full HD – з фреймрейтом 60 fps. На додаток до оптичної стабілізації можна вмикати й електронну – так картинка буде найплавнішою.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зарядка за лічені хвилини

Redmi Note 12 Pro+ отримав не тільки ємну батарею на 5000 мАг, а й спритну 120-ватну зарядку. Телефон спокійно витримує два дні без підживлення, якщо, звичайно, не зависати постійно в іграх.

Забули під’єднати апарат до розетки і потрібно терміново кудись іти? Немає проблем! Досить 5-хвилинної підзарядки, щоб заповнити енергію АКБ до 40%. Повна процедура займе близько 20 хвилин. Ще один приємний нюанс: адаптер на 120 Вт йде в комплекті, чим здатний похвалитися не кожен дорожчий флагман.

Плоский AMOLED-екран із мінімальним значенням ШІМ

Щодо матриці виробник постарався догодити якщо не всім, то багатьом. У смартфоні встановлено 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей без вигинів по краях. Він має роздільну здатність Full HD+ і частоту оновлення 120 Гц. Все це гарантує деталізовану картинку і плавну анімацію інтерфейсу. Доступні різні колірні профілі, можна коригувати перенесення кольорів і температуру зображення на власний смак.

Максимальна заявлена яскравість – 900 ніт. У реальності ж при активації автоматичного регулювання це значення доходить майже до 1000 ніт. Ось чому з дисплея зручно читати навіть у сонячну погоду. Чутливим до мерехтіння людям теж нема про що турбуватися, адже на низьких рівнях яскравості коефіцієнт пульсацій не перевищує 20%.

Продуктивна начинка

Смартфон побудований на 6-нанометровому процесорі MediaTek Dimensity 1080. За тестами чип не сильно перевершує Dimensity 920 у Redmi Note 11 Pro+, однак на практиці проблем із продуктивністю немає. Пристрій спокійно справляється з будь-якими сучасними іграми. Наприклад, Genshin Impact вийде запустити на максимальних налаштуваннях графіки і з комфортною частотою кадрів.

Важливо відзначити, що Dimensity 1080 у складі Redmi Note 12 Pro+ демонструє мінімальний троттлінг і в іграх, і в стрес-тестах. Навіть під час тривалих геймерських сесій немає суттєвого погіршення швидкодії.

Дрібні корисності

На досвід експлуатації смартфона впливають не тільки частота процесора і кількість мегапікселів, а й безліч дрібниць. У Redmi Note 12 Pro+ тут повний порядок. Так, любителів дротових навушників порадує 3,5-мм роз’єм. А меломанів – одні з найкращих у своєму класі стереодинаміки, що володіють пристойним запасом гучності і підтримують об’ємне аудіо.

Подібно до інших моделей Xiaomi, гаджет оснастили ІЧ-портом, який дає змогу керувати різною побутовою технікою, включно з кондиціонерами, телевізорами тощо. Передбачена і безконтактна NFC-оплата. Не менш корисне доповнення – підтримка Wi-Fi 6, що за наявності відповідного роутера дає змогу завантажувати будь-які дані з інтернету на високій швидкості.

Також відзначимо скляну задню панель, завдяки якій дизайн має преміальний вигляд, і лінійний вібромотор, що створює приємні тактильні відчуття під час взаємодії з системою. Сканер відбитків розмістили не під екраном, а вбудували в кнопку ввімкнення – таке рішення вирізняється значно більшою точністю і швидкістю.

Redmi Note 12 Pro+ переконливо демонструє, що апарати середнього сегмента зараз можуть задовольнити запити навіть найдосвідченіших користувачів. Тому не завжди варто гнатися за топовими моделями.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.