Розкрито дату анонсу Samsung Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5. Вони вийдуть раніше, ніж зазвичай

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung готує до виходу наступне покоління своїх складних смартфонів. Прем’єра Samsung Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5 відбудеться в середині літа. Точну дату анонса сьогодні розсекретило південнокорейське видання Chosun Media.

За даними видання, Samsung Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5 будуть представлені на спеціальному заході Galaxy Unpacked, запланованому на 26 липня. Цього разу Samsung проведе презентацію у себе на батьківщині в Південній Кореї, а не в США. У продаж нові складні пристрої мають надійти через два тижні після анонсу, 11 серпня.

Однією з причин, чому Samsung вирішила представити нове покоління складних смартфонів раніше, ніж зазвичай, інсайдери називають погані фінансові результати, які демонструє напівпровідниковий підрозділ. У зв’язку з цим Samsung покладає великі надії на свій мобільний бізнес, який має компенсувати збитки напрямку з виробництва напівпровідників.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Випуск Samsung Galaxy Z Fold 5 і Galaxy Z Flip 5 раніше, ніж зазвичай, створить достатній розрив між ними і серією iPhone 15, яка, як очікується, дебютує в середині вересня. Це має допомогти Samsung продати більше своїх складних смартфонів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.