Смартфони

Стали відомі свіжі подробиці про дисплеї iPhone 16, 16 Plus

Share

Чутки про Apple iPhone 15 з’явилися в Інтернеті. Очікується, що цього року компанія випустить чотири нові моделі iPhone. Це будуть iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro і топовий iPhone 15 Pro Max. Повідомляється, що всі чотири моделі iPhone 15 отримають дизайн Dynamic Island на передній панелі. iPhone 15 Pro і iPhone 15 Pro Max, за чутками, отримають ще кращі оновлення. Тим часом, якщо чуток про серію iPhone 15 було недостатньо, в мережі з’явилися нові подробиці про моделі iPhone наступного року. Новий витік розкрив подробиці про серію iPhone 16.

Згідно з новим витоком, iPhone 16 і 16 Plus не отримають жодного оновлення в плані розміру дисплея. У нещодавній доповіді стверджувалося, що моделі 16 Pro і 16 Pro Max, які, ймовірно, будуть представлені у вересні 2024 року, матимуть більший дисплей порівняно з 15 Pro і 15 Pro Max. Це означає, що наступного року ми можемо побачити iPhone чотирьох різних розмірів порівняно з двома цього року. Давайте подивимося на чутки, витоки і технічні характеристики серії iPhone 16, відомі на даний момент.

iPhone 16, 16 Plus не отримають більші дисплеї

До презентації iPhone 16 залишилося більше року. Проте, фабрика чуток хоче пролити трохи коштів, перш ніж серія iPhone 15 буде представлена в кінці цього року. У звіті MacRumors з посиланням на аналітика з дисплеїв Росса Янга стверджується, що iPhone 16 і 16 Plus матимуть такий самий розмір дисплея, як і iPhone 14.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 16 буде оснащений 6,1-дюймовою панеллю, тоді як 16 Plus матиме 6,7-дюймовий дисплей. Для порівняння, iPhone 15, 15 Pro, за чутками, будуть оснащені 6,1-дюймовими дисплеями, тоді як 15 Plus і 15 Pro Max отримають 6,7-дюймові дисплеї.

Наступного року, щоб розширити відмінності в технічних характеристиках і можливостях, Apple може випустити iPhone 2024 у чотирьох різних розмірах. Базова модель матиме 6,1-дюймовий дисплей, тоді як її Plus-версія матиме 6,7-дюймовий дисплей. Модель 16 Pro розташовуватиметься між ними з 6,3-дюймовим дисплеєм, а топова модель 16 Pro Max матиме величезний дисплей розміром майже 6,9 дюйма.

Young зазвичай точний, коли мова заходить про витоки, пов’язані з Apple. Тому цілком можливо, що витік даних про характеристики дисплея iPhone 2024 виявиться правдою.

Окремий витік від Young раніше показав, що iPhone 16 і 16 Plus, як і раніше, підтримуватимуть частоту оновлення 60 Гц. Усі чотири моделі матимуть виріз у формі таблетки у верхній центральній частині для датчиків Face ID і фронтальних камер.

У доповіді повідомлялося, що базові моделі iPhone 2025 року, які, можливо, називатимуться iPhone 17 і iPhone 17 Plus, стануть першими не-Pro iPhone з підтримкою 120 Гц ProMotion. За чутками, моделі 17 Pro і 17 Pro Max відмовляться від вирізу у формі таблетки на користь крихітного вирізу для фронтальної камери. А що ж тоді з датчиками Face ID? Янг стверджує, що Apple перенесе датчики Face ID під екран у моделях Pro 2025 року. Ви можете перейти за посиланням, щоб дізнатися більше про дорожню карту iPhone до 2027 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: iPhone
  • Останні записи

    Власники Android не можуть надіслати відео WhatsApp

    Користувачі Android-смартфонів зіткнулися з неприємною проблемою – не вдається відправити відео до WhatsApp. При спробі…

    30.04.2024

    Чутки: середньобюджетний Huawei nova 13 Pro отримає флагманський процесор

    Huawei готується до випуску смартфонів середнього класу nova 13 Pro та 13 Ultra, і в…

    30.04.2024

    Українцям розповіли про ризики використання громадського Wi-Fi

    Провідний експерт нашого сайту Митник Михайло попередив про ризики, пов'язані з використанням незахищених громадських точок…

    30.04.2024

    Epic Games анонсувала повернення Fortnite на iOS та iPadOS

    Євросоюз повідомив про те, що скоро на iPadOS теж будуть доступні сторонні магазини програм, як…

    30.04.2024

    У Дубаї будують найвищий у світі хмарочос (фото)

    В ОАЕ вже є найвища будівля у світі Бурдж-Халіфа, проте вона є комерційною, а не…

    30.04.2024

    Буде по-новому з 1 червня: користувачам Ощадбанку озвучили важливу новину

    Тим, хто має рахунки та карти Ощадбанку, розповіли, що зміниться з 1 червня. Насамперед збільшиться…

    30.04.2024