Google тільки представила Pixel 7a, але його вже зливають зі знижкою на AliExpress

Лише кілька днів тому компанія Google офіційно представила новий середньобюджетний смартфон Pixel 7a за $499, а вже зараз його можна замовити на AliExpress без будь-якої націнки.

Якщо ви пропустили презентацію I/O 2023, нагадаємо: Google Pixel 7a отримав дизайн у стилі базового Pixel 7, але в більш компактному форм-факторі. Смартфон оснащений 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 90 Гц, основною камерою на 64 Мп, надшириком і фронталкою на 13 Мп, а також флагманським чипом Tensor G2 з 8/128 ГБ пам’яті.

Крім того, в новинці передбачено вологозахист за стандартом IP67. За автономність відповідає батарея ємністю 4385 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю до 18 Вт і бездротової до 7,5 Вт. Працює гаджет на чистому Android 13.

У США смартфон оцінений у $499, і це без урахування податків, доставки та інших зборів. На AliExpress вже можна замовити Google Pixel 7a всього за 19 000 грн з купонами продавця. Зверніть увагу, що йдеться про японську версію, в якій не можна відключити звук затвора у вбудованому застосунку камери, але це обмеження можна обійти, якщо використовувати сторонній софт на кшталт GCam.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.