Який смартфон Xiaomi з хорошою камерою вибрати. Рейтинг ТОП-5 моделей

Для багатьох камера в смартфоні є важливим фактором при виборі. Який Xiaomi з хорошою камерою варто порекомендувати?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Телефони з хорошою камерою зовсім не обов’язково повинні коштувати цілий статок. Хорошим прикладом є телефони Xiaomi, які вже давно відомі тим, що пропонують дуже добротні компоненти за низьку ціну. Китайський виробник славиться своїми бюджетними смартфонами з найкращою камерою, часто вартістю менше 10 000 грн. Який найкращий телефон для фотографування серед смартфонів Xiaomi? Представляємо огляд пристроїв Xiaomi з хорошою камерою.

Xiaomi з хорошою камерою – п’ять надійних рекомендацій

Який телефон Xiaomi вибрати, коли ми шукаємо телефони з хорошою камерою? Вибір аж ніяк не простий. Компанія з Піднебесної випустила чимало чудових пристроїв за цінами, конкурентоспроможними з рештою ринку. Для всіх, хто цінує телефони Xiaomi і хоче робити чудові фотографії, ми підготували огляд смартфонів цього виробника з високими технічними характеристиками, приділивши особливу увагу камері. Ми спробуємо визначити, яка модель з лінійки Xiaomi є смартфоном з найкращою камерою.

Xiaomi 12T Pro

Почнемо зіставлення з телефону, який, наважимося сказати, можна назвати смартфоном з однією з найкращих камер, доступних на ринку. Флагманський пристрій Xiaomi показує, що виробник, окрім бюджетних смартфонів, здатний робити і топовий телефон, який не поступається кращим пристроям, доступним на ринку. Перш ніж ми перейдемо до опису його чудової камери, давайте зосередимося на інших аспектах специфікацій, оскільки вони не менш вражаючі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi 12 T Pro – це смартфон, що працює на ультра-ефективному процесорі Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1, який разом з 8 ГБ оперативної пам’яті робить роботу телефону безпрецедентно швидкою і плавною. Крім того, чіткий, яскравий і різкий 6,67-дюймовий AMOLED-дисплей та акумулятор ємністю 5000 мАг свідчать про те, що ми маємо справу з дійсно високоякісним пристроєм. Телефон додатково оснащений модемом 5G, сканером відбитків пальців і, завдяки конструкції акумулятора, працює 13,5 годин з увімкненим екраном.

Однак найбільшою перевагою смартфона є його камера. Цей смартфон – один з тих випадків, коли цифри скажуть більше, ніж слова. Три об’єктиви на задній панелі пристрою, в тому числі один з новаторською роздільною здатністю 200 МПікс, і селфі-камера з не менш вражаючою роздільною здатністю для фронтального об’єктива – 20 МПікс. З Xiaomi 12T Pro ви будете робити ідеальні фотографії незалежно від погодних умов та яскравості освітлення. Для найвимогливіших користувачів 12T Pro стане чудовим вибором.

Xiaomi Mi 11T Pro

Проблемою попереднього пристрою може бути його відносно висока ціна як для телефону Xiaomi. Хоча його технічні характеристики повністю її виправдовують, і дійсно можна сказати, що важко знайти кращий телефон навіть з більшим бюджетом, багато людей шукають дешевші рішення. Одним з них може бути його попередник, Xiaomi Mi 11T Pro. Коштуючи на 10 000 грн дешевше, смартфон також вражає своїми технічними характеристиками, як для телефону вартістю менше 20 000 грн.

Eleven також має 8 ГБ оперативної пам’яті, а процесор, з яким він поставляється, – Qualcomm Snapdragon 888, що також забезпечує дуже високу продуктивність пристрою. Що стосується дисплея, то він дуже схожий на той, що використовується на 12T Pro, він має трохи меншу роздільну здатність, але також використовує технологію AMOLED і має діагональ 6,67 дюйма. Акумулятор ємністю 5 000 мАг забезпечує тривалий час роботи без підзарядки.

Переходячи до самої камери, виробник гарантує, що з її апаратним забезпеченням ви зможете впоратися з найбільшими викликами для зйомок. Якість запису в 4K і HDR10 завдяки трьом об’єктивам (108 + 8 + 5 МПікс), розташованим на задній панелі пристрою. Що стосується селфі-камери, то всі любителі записувати селфі в Instagram також будуть у захваті – роздільна здатність 16 Мпікс робить фронтальну камеру дуже корисною.

Xiaomi Redmi Note 10 Pro

З іншого боку, якщо ми шукаємо дійсно бюджетне рішення, можливо, було б непогано придбати телефон з відомої серії Xiaomi Redmi, яка пропонує найдешевші телефони з найкращими можливими технічними характеристиками. Це не стосується і Redmi Note 10 Pro, який має цілих п’ять об’єктивів, в тому числі один з роздільною здатністю 108 МПікс. Сама камера оснащена, серед іншого, подвійним рідним датчиком ISO і активним професійним шумозаглушенням. Нічний режим, зі свого боку, забезпечує чудові фотографії при поганому освітленні.

Крім самої камери, смартфон також має дуже солідні компоненти. Процесор Qualcomm Snapdragon 732G, 6 ГБ оперативної пам’яті, AMOLED-дисплей і акумулятор ємністю понад 5000 мАг – це характеристики, за які не соромно було б і набагато дорожчим телефонам.

Xiaomi Mi 11

Ще один оптимальний вибір із середнього цінового діапазону – телефон Xiaomi Mi 11. Номенклатура в китайських Android-смартфонах часто заплутана, тому важливо пам’ятати, що конкретні моделі часто відрізняються однією літерою. Xiaomi Mi 11 – це не той самий телефон, що і 11T, але він має співставні технічні характеристики, що дозволяє включити його в цей список.

До безперечних плюсів пристрою можна віднести 8 ГБ оперативної пам’яті, великий 6,81-дюймовий AMOLED-дисплей з високою роздільною здатністю 1440×3200 і акумулятор ємністю 4600 мАг. Процесор Qualcomm Snapdragon 888, встановлений у смартфоні, який також є в 11T Pro, також є перевагою. Відомо, що для того, щоб потрапити в цей список, телефон повинен мати камеру високого класу. Xiaomi Mi 11 присвячений шанувальникам кіно і пропонує широкий спектр кінематографічних ефектів. Виробник гарантує різкі та чіткі фото навіть при поганому освітленні і виняткову плавність руху завдяки WQHD+. Якщо говорити про цифри, то смартфон має три задніх об’єктива на 108 + 13 + 5 МПікс і сенсаційну селфі-камеру на 20 МПікс.

Xiaomi Redmi Note 10S

Останнім у списку йде ще один бюджетний смартфон з лінійки Redmi – Xiaomi Redmi Note 10S. За ціною трохи більше 10 000 грн стерлінгів ми отримуємо водонепроникний смартфон, оснащений 6 ГБ оперативної пам’яті, 6,43-дюймовим AMOLED-дисплеєм, акумулятором ємністю 5000 мАг і процесором MediaTek Helio G95. Це дійсно солідна специфікація, а якщо додати до неї чудову камеру, то смартфон можна з чистою совістю рекомендувати всім, хто шукає бюджетний пристрій, який впорається з багатьма завданнями.

Сама камера пристрою дивує в цій ціновій категорії. Цілих чотири об’єктиви на задній панелі телефону, включаючи основний об’єктив на 64 Мп і фронтальну камеру на 13 Мп, заслуговують на увагу. Телефон дозволяє робити чудові знімки, незалежно від того, фотографуєте ви віддалений пейзаж чи об’єкт прямо перед камерою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.