Названо найпотужніші смартфони світу: список

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сайті бенчмарка AnTuTu з’явився новий рейтинг найпотужніших флагманів і субфлагманів. Дані були зібрані в період з 1 по 30 квітня 2023 року. Результати являють собою середні бали, а не найвищі, і, отже, вони більш репрезентативні.

Хто в топі

Зустрічаємо нового лідера – Asus ROG Phone 7 Pro! Цей гаджет змістив з місця Red Magic 8 Pro+, який посідав першу сходинку рейтингу кілька місяців поспіль. Утім, відрив невеликий – приблизно 25 200 балів.

Трійку лідерів замикає Xiaomi 13 Pro. Зверніть увагу: всі топові гаджети працюють на базі процесора Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2. Пристроїв із чипами MediaTek у списку немає. Але скоро все може змінитися, оскільки конкурент уже готує свою відповідь.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Рейтинг субфлагманів

У списку потужних, але дешевших гаджетів лідер залишився колишній. iQOO Neo7 працює на базі MediaTek Dimensity 8200 і в тестах продуктивності в середньому набирає 838 232 бали. Слідом за ним йде Xiaomi 12T з Dimensity 8100-Ultra і realme GT Neo 3 з Dimensity 8100.

Що в Apple

У рейтингу iOS-флагманів нічого нового. Як і раніше, до п’ятірки найкращих входять планшети Apple.

На першому і другому місці розташувалися найсучасніші моделі iPad Pro 6. Місця лідерів їм гарантує суперпродуктивний чип M2. Смартфони Apple iPhone 14 Pro і 14 Pro Max посідають шостий і сьомий рядки рейтингу з 944 324 і 940 418 балами відповідно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.