В Україні магазин техніки пропонує безкоштовно отримати Mi Band 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли якийсь новий бренд приходить в той чи інший регіон, йому доводиться займатися самостійним просуванням до тих самих пір, поки фанати фірмової продукції не почнуть самі рекомендувати своїм знайомим продукцію від даного виробника. Саме такого принципу дотримується компанія Xiaomi, магазин Алло, який в Україні влаштував чергову акцію, дозволяє безкоштовно отримати фітнес браслет Mi Band 2 придбавши смартфони від Xiaomi. Участь в акції беруть безліч смартфонів детальніше про цю пропозицію можна ознайомитись тут.

Xiaomi

Акція діє з 02 квітня по 09 квітня 2018 в магазинах АЛЛО.  * Під «Mі Band  у подарунок» слід розуміти можливість споживача  у разі придбання смартфонів деяких моделей одним чеком придбати «подарунок» –  фітнес-браслет Mi Band 2 (OLED) та отримати на смартфон знижку у розмірі вартості фітнес-браслету. Акція не діє при купівлі акційного товару у розстрочку та Оплату частинами. Клієнт може придбати не більше 2 акційних позицій в одному чеку. **У рамках акції споживачі, які в період з 03.04.18 до 08.04.18 ( до 22  год. 00 хвилин 08.04.2018) здійснили покупку в вказаних магазині “АЛЛО” будь – якого товару бренду Xiaomi, мають можливість взяти участь в розіграші одного з наступних призів:

Розіграш буде проводитися 11 квітня 2018 в 18:00 на blog.allo.ua за допомогою  Random.org.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В акції можуть брати участь учасники, які проживають на території України і згодні з умовами даної акції. У конкурсі не можуть брати участь співробітники і представники Організаторів і будь-який інший компанії, залученої до проведення Акції, близькі родичі вищевказаних осіб, а також юридичні особи.

джерело

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.