В Android 14 з’явиться можливість перемикатися між дальнім і швидким діапазонами Wi-Fi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серед нововведень у представленій операційній системі Android 14 Beta 2 з’явилася функція вибору далекого або швидкого діапазону Wi-Fi під час використання смартфона як точки доступу в Мережу.

Якщо є завдання зробити зі смартфона маршрутизатор, користувач зможе обирати між частотою 2,4 ГГц, що має найоптимальнішу сумісність із безліччю пристроїв і широке покриття, але невисоку швидкість. Частота 5 ГГц, навпаки, має вищу швидкість, але менше покриття і невелику кількість підтримуваних пристроїв.

Щоб спростити вибір діапазону при використанні смартфона як точки доступу Wi-Fi, в Android 14 Beta 2 з’явилася опція “швидкість і сумісність”, яка дасть змогу користувачам вибрати відповідну смугу частот відповідно до завдань.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Випущено операційну систему Android 14 Beta 2, крім виправлення деяких помилок, у ній також додано деякі нові функції, одна з яких дає змогу користувачам вибирати частотний діапазон точок доступу Wi-Fi. Ця функція наразі прихована, і її необхідно увімкнути вручну на пристроях із root-доступом”, – сказано в матеріалі порталу FBM.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.