Samsung випустить Galaxy S9 mini

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Останній раз Samsung випускала міні-версію флагманського Galaxy S в 2015 році – ним став S5 mini. Здавалося б, компанія остаточно позбулася цієї ідеї, зайнявшись випуском J- і A-серій, але, за чутками, скоро виробник представить Galaxy S9 mini.

Реклама

В кінці березня китайський інсайдер MMDDJ повідомив про те, що міні-версія Galaxy S9 тестується в Китаї, а сьогодні в базі даних популярного бенчмарка Geekbench пройшов тестування смартфон Samsung з номером SM-G8750. Повідомляється, що під цим кодовим позначенням ховається саме Galaxy S9 mini.

Протестований пристрій працює на Android 8.0 Oreo і оснащується восьмиядерним процесором Qualcomm з тактовою частотою 1.84 ГГц в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті. Інші подробиці про технічні характеристики пристрою залишаються невідомі.

Galaxy S9 mini

Швидше за все, це черговий смартфон в лінійці Galaxy A, але стверджувати що-небудь по одному тесту в бенчмарку, звичайно, не можна. Доведеться чекати нові подробиці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Джерелоgizmochina

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Митник Михайло
Митник Михайлоhttp://itechua.com/
Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: