Представлено Google Pixel 7a – головного претендента на звання найкращого середняка 2023 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні, 10 травня, Google провела масштабну конференцію I/O 2023, у межах якої компанія представила новий середньобюджетний смартфон Pixel 7a.

Google Pixel 7a отримав дизайн у стилі базового Pixel 7, але в більш компактному форм-факторі. Новинка оснащена 6,1-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD+ і частотою оновлення 90 Гц. Для порівняння торішній Pixel 6a отримав дисплей з частотою 60 Гц, що викликало невдоволення з боку шанувальників бренду.

Ще однією масштабною зміною порівняно з попередником стали камери – у Pixel 7a встановлено основний сенсор на 64 Мп, надширик на 13 Мп і фронтальний модуль на 13 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За продуктивність відповідає флагманський чипсет Tensor G2 з 8 ГБ оперативної і 128 ГБ вбудованої пам’яті. На жаль, слота під карти microSD у смартфонах Google немає. Зате передбачено захист від пилу і вологи за стандартом IP67.

Крім того, гаджет отримав батарею ємністю 4385 мАг з підтримкою дротової зарядки потужністю до 18 Вт і бездротової до 7,5 Вт. Як і годиться смартфонам Google, Pixel 7a працює на чистому Android 13.

Google Pixel 7a вже доступний в американському онлайн-магазині компанії за ціною $499.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.